Tuesday 9 August 2011

New beginning

Od roku 2009 jsem se vypisovala ze svých strastí i radostí na blog.cz na adrese Slečna L. , takže se možná ptáte proč ta změna? Ani já sama si nejsem jistá, zda je to dobrý krok, krok kupředu. Cítím potřebu změnit prostředí, zkusit něco nového a navíc mi připadá, že blog.cz upadá.



Upadá i můj blog, na kterém sice podnikám nové změny, které ale nepasují k té staré L. (dříve Perfection a bůhví, co ještě). Nová L. už je nová již skoro 2 roky, ale stále neměla odvahu zrušit si starý blog (což nemá ani teď) a přejít jinam.

Nechci se psaní rozhodně vzdát, za ty měsíce jsem si již vytvořila díky blogu slušnou řádku přátel a moc ráda si k čaji otevřu Vaše články. Proto blogspot. Držte mi palce v mých velkých plánech s mou stránkou.

S láskou Vaše slečna L.

3 comments:

  1. Tak Ti přeji hodně úspěchů v blogování na blogspotu..:).

    ReplyDelete
  2. Jsem moc zvědavá na to, jak budeš pokračovat, a musím uznat, že tenhle blog je krásně sladěný, a první článek je krásně napsaný.
    Tvé články mám moc ráda a jsem ráda, že jsi přešla na blogspot, protože jak říkáš, blog.cz hodně upadá, jejich změny jsou jedině k horšímu a vůbec. Za tu dobu, co mám blogspot, byl výpadek jednou. Když jsem si chtěla založit ještě blog na blog.cz, vždy byl výpadek, a když nebyl, tak se tam stejně ve většinbě případů jen vypisovaly desetileté holčičky ze svých "trápení".
    Myslím si, že blogspot je fakt ve všem mnohem lepší :)
    Takže: hodně štěstí! :)

    ReplyDelete
  3. Má Drahá, vítej na blogspotu! :) Sama jsem taky přesídlila, protože všechny mé předchozí blogy jsou spojeny s tím "dreamy" zasněným časem, který byl sice krásný, nadějný, ale na druhou stranu v mnohém dosti naivní... Lidé se mění a jak tu právě čteš, o předchozím období píšu v čase minulém.

    Na blogspotu jsem se zatím zorientovala jen v základech, moje zdejší dovednosti ještě dost pokulhávají :D Např. co se týká designu, pouze jsem poupravila jeden z těch přednastavených. Všechno má svůj čas :)

    Ale Tvůj design, perfektně sladěný, je to, co mě tu upoutalo na první pohled! :) Věřím, že třeba i díky tomuto prvnímu dojmu si získáš další a další čtenáře ;)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!