Thursday 18 August 2011

Čtení pomáhá


Ráda bych se s Vámi podělila o výborný projekt, kterého se můžete zúčastnit. Pomůžete tak spoustě handicapovaným lidem. Jen musíte číst a především číst knihy, které jsou tu na seznamu. Poté vyplníte ani ne za 5 minut testík, který se týká knihy. Některé otázky jsou zapeklité a i já jsem dva testy zatím nezvládla.




Ale co je hlavní zpráva (a pozitivní): jeden test jsem vyplnila správně (má oblíbená kniha Obraz Doriana Graye) a získala tak kredit 50 Kč, které mohu poslat dle vlastního uvážení některému handicapovanému. Byl to pro mě těžký úkol, avšak už mám vybráno. Svých 50 Kč věnuji na pomůcky pro děti s autismem. Chci pomoci více lidem naráz, což se mi pomocí této možnosti podaří. Sice je to jen 50 korun, ale kdyby každý člověk těchto 50 korun dal (vlastně nedal, pouze je "vyhrál"), bylo by na světě hned lépe i našim spoluobyvatelům, kteří se narodili s určitými dispozicemi.

Proto Vás prosím, abyste se na tuto stránku jen podívali a zvážili, zda nemůžete přispět také svými několika minutami vyplňování a ještě se při tom vzdělat. Proto klikněte na: ctenipomaha.cz


tento článek byl publikován na mém předchozím blogu. vše co jsem napsala, ale stále platí a proto ho bez úprav přidávám i sem.

1 comment:

  1. Už jsem vyplnila tři testy a rozeslala peníze, i na pomůcky pro děti s autismem :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!