Wednesday 21 September 2011

Wednesday Wishes (8)

1) Užívat si každou minutu s J., protože jich bude už jenom méně!



2) Cvičit na zdravotním míči a pěkně si srovnat záda! (poraďte nějaké super cviky)


3) Začít pilně louskat lněné semínko, aby mi nepadaly vlasy.


4) Zjistit, kdy je letos zumba, kdo jí cvičí a začít chodit!

8 comments:

  1. Ty mně vždy svými přáními tak motivuješ! :)

    ReplyDelete
  2. Já a jíst málo? blázníš, já se cpu jak blázen, já si taky dopřávám kafíčka pěkně a s těma se nepřiznám :D Taky to dneska váha pěkně potvrdila, takže na jídelníčkách budu muset od zítřka tak trošku zapracovat :// jsem vepřoun :D

    pěkná přání, snad je splníš. Já bych taky hrozně ráda chodila na zumbu, ale bohužel tu možnost nemám, ale jak říkám - až bude byteček v Brně :D tak bude i zumba :D a proč budete mít s J. na sebe méně času? škola?

    ReplyDelete
  3. Chodila jsem asi rok do fitka na bodyball a tam jsme cvičili s těmi velkými míči, stačí zapojit fantazii a mrknout na net a najdeš cviků hromadu ;) Docela mi to pomáhalo na záda.
    S lněným semínkem jsme zatím pořád kamarádi, dokonce jsem dnes, když jsem si kupovala svačinu ve školním bufetu, objevila tmavý rohlík, na kterém byla spousta těch semínek, tak jsem si ho vzala :) no co, každé semínko se počítá, ne :D A jako bonus jsem se aspoň konečně najedla, musím to jídlo do sebe cpát ať to stojí co to stojí, snad se mi brzo vrátí chuť k jídlu.
    Zumba mě dlouho lákala, ale nakonec jsem toho měla dost s fitkem a vacushapem, tak jsem se na zumbu vyprdla. Doma jsem si jí ale zkoušela, líbí se mi třeba tohle video, mrkni: http://www.youtube.com/watch?v=K4NzelvBQCw ;)

    ReplyDelete
  4. Ta jednička - jakto že jich bude už jen míň?

    ReplyDelete
  5. Jo, kéž bych si dokázala taky takhle dát nějaká předsevzetí! :) Jinak máš to tu moc pěkné a útulné. Já jsem teďka už 14 dní na zdravé stravě, takže to je zatím jediné, co mi tak vydrželo. Ale věřím, že se ti bude dařit a své plány dotáhneš dokonce. Měj se krásně! Pa Kami :)

    ReplyDelete
  6. Ahoooj, no hele mě na vlasy pomohl hodně ten Loreal prof. + maska a ted mám i olejíček.. na www.pro-vlasy.cz to mají za super ceny (neni to teda za 100,-, ale oproti cenám v kadeřnictví - nebe a dudy).
    Ln. semínko jsem nezkusila, ale asi dám na tvou radu a vyzkouším. Jak dlouho je jíš?? Vidíš už rozdíl?

    ReplyDelete
  7. No nejím, ale v žádném případě né schválně! Jen prostě mám stres se školou a tak, takže se na mě od prvního září navalila taková strašná nechuť a odpor k jídlu, že jsem do sebe až donedávna nemohla nacpat ani jeden rohlík za den, fakt hrůza. Jenže už jsem zesláblá a sotva jsem ušla cestu ze školy domů a tak, tak jsem se rozhodla, že se prostě donutím a narvu to jídlo do sebe. Tak třeba dneska už jsem si dala kousek jablka a jogurt, lepší se to. Je to těžké, nutit se do jídla, to je něco strašnýho, ale musím.. Snad se to časem spraví :)
    A k svátku si toho přeju strašně moc :D Třeba kosmetiku z té řady l'orel professionnel absolut repair, podzimní boty, kabelku, bundičku, nějaký hezký svetr, tvářenku bourjois atd... :D Napíšu si seznam a každý doma si z toho něco vybere, tak uvidím, co zbyde na mě :)

    ReplyDelete
  8. taky bych vyrazila na zumbu!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!