Wednesday 14 September 2011

Wednesday Wishes (7)

 1) Pořád se vzdělávat v jazycích. Koukat na filmy v angličtině, poslouchat francouzské písničky nebo si číst z učebnic mých rodičů v ruštině. Jakkoliv si neustále vylepšovat úroveň. Jazyky jsou zajisté potřeba a zajisté budou. Zvláště v mém oboru.



2) Nastudovat zajímavosti o Paříži, naladit se na francouzskou vlnu. Odjíždím 12. října a nesmírně se těším už od konce minulého školního roku! (všimli jste si, že o Paříži nebo Francii je v mých WW neustále něco? :))


3) Více se věnovat škole - hlavně maturitním a příjimačkovým předmětům. Ač se to nezdá, uteče to!


4) Jíst víc zdravě, sportovat, spát potřebný čas. Zkrátka žít zdravě!



5) Sehnat nějaký zimně-podzimní kabátek a pěkné zimní teplé botičky.


5 comments:

  1. Krásná přání ;) Moc se mi na tobě líbí, jak jsi cílevědomá a uvědomělá ;)

    ReplyDelete
  2. Koukám, že jsme si podobné, taky si plánuju, mám cíle a těch se držím :) Souhlasím, že jazyky se budou hodit vždycky. Na jak dlouho do Francie odjíždíš? Hned bych jela taky!

    ReplyDelete
  3. Páni to jsou plány, nu já bych se také měla zdokonalovat v angličtině, připadám si jako začátečník a ne někdo kdo se AJ učí 11 let :D Ty tento rok maturuješ? Jojo ono to uteče to mi věř. Čtyřka se mi líbí ze všeho nejvíc :)))Jinak já loni sehnala podzimní kabátek v H&M úplně za pár korun a nemůžu si ho vynachválit

    ReplyDelete
  4. Jinak s tou bulimií je mi to líto, ale já opravdu můžu slíbit, že nic takového v plánu nemám, mám dost vlivů z okolí, takže to nikdy, vždycky jen zdravě :)))

    ReplyDelete
  5. Vždyť jo, je to taky těžký vydržet :D ALe třeba dneska jsem se neudržela a fakt si udělala radost :) Mám brigádu v deichmannu, mamka je tam vedoucí, tak tam můžu chodit jak se mi to hodí podle školy, to je výhoda.. :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!