Friday 23 September 2011

Just relax!

Odjíždím s J. zítra na chalupu.. pročistit si hlavu, trocha té fyzické práce neuškodí a být celý dne na čerstvém vzduchu už vůbec ne + krásný klid na ranní vyspávání! :)
Původně jsem vůbec neměla jet - z mnoha důvodů, které J. nechápal a byl za ně naštvaný, nevěřil mi, že si nevymýšlím (já si nevymýšlela, jen jeden zatajila! :P)

Nakonec jsem šťastná, že jedu. Užívat si na chaloupku do Českého ráje, byť jen na dva dny. S jeho rodinou trávím čas ráda a J.-ova maminka dobře vaří (i tatínek). ;)
Těším se úplně na všechno, ale hlavně na to, že budu z domu alespoň na chvíli. Že si odpočinu a snad i pozapomenu na všechny problémy, za které stejnak nemůžu a nikdy je nebudu schopná vyřešit. Snažím se brát život pozitivně, co nejvíc to jde, ale zkrátka to občas nezvládám a slzy máčí můj polštář skoro každý večer (nebo J.-ovo tričko, za což mu patří velký dík! ♥).

Bude líp, protože vždycky tomu tak bylo a nevím, proč by teď nemělo. Navíc mám J., jsem relativně zdravá a netrpím hlady- jen je toho na mě občas moc, chybí mi někteří lidé, kteří už nikdy nebudou zpátky a pochopení ode všech a vždy.

10 comments:

  1. Užijte si to!! A nezbořte tu chatu!! ♥

    ReplyDelete
  2. K tvému kometáři - že kamarádku co má stejný trápení s chlapem pozdravuji :D Já doufám, že už to mám definitivně ujasněné :))) A jinak taky moc moc moc děkuji za pochvalu :)))

    Ani netušíš jak ti tohle závidím, takže si to koukejte pěkně užít. Já si užiju relax příští týden s babčou :D A máš pravdu, život se má brát pozitivně, jinak by se člověk zbláznil, holt takový je život, takže si ho musíme co nejvíce zpříjemnit :))) J-ovo :D dobře se to teda skloňuje :D Tak ještě jednou pěkný víkend :))))

    ReplyDelete
  3. Milá slečno L.,
    né né né! Tomu nechci věřit - že Tvé slzy máčí tak často Tvůj polštářek nebo tričko?! To snad né! Netrap se, slečno L., a mysli na to, že nejdůležitější je teď - to co bylo, nemá smysl řešit a to co bude je ve hvězdách a stěží to lze ovlivnit. Takže utřít slzičky a měj radost z toho, co je TEĎ! Doufám, že sis s Úžasňákem skvěle užila výlet na chalupu ;-) a že to bylo to nejkrásnější "sobotní a nedělní teď!" ;-)
    Vivi

    ReplyDelete
  4. Jasně, že bude líp! Musíme v to věřit :) Krásně si to na chalupě užij, odpočiň si a pročisti myšlenky ;) Těším se, že se vrátíš plná energie a nové síly jít dál :)

    ReplyDelete
  5. S tou žurnalistikou je to asi fakt, ale tak já bych to ráda zkusila i někde v zahraničí, tak uvidíme :)

    ReplyDelete
  6. Tak chatu závidím teda! :)Taky bych hned někam vypadla :D

    ReplyDelete
  7. Děkuju :) jsem ráda že je někdo rád že jsem se vrátila - ta věta zní divně :D ale co.

    Jinak tě naprosto chápu, jen na chatu, kde je klid a příroda, to mám nejraději. Pryč od hluku, jen já a příroda :) Žádné povinnosti, starosti...
    No asi jsem se moc zasnila :) asi bych měla někam zajet :)

    ReplyDelete
  8. Určitě jste si to parádně užili, viď? Počasí vám přálo.. Já musela sekat dřívi :DD

    ReplyDelete
  9. Krásně jsi to napsala a doufám, že sis to s J. užila ;) Je mi moc líto, jak ti je, ale nejsi v tom nikdy sama... :)

    ReplyDelete
  10. Děkuju, si moc hodná! :) Jak bylo na chatě, užili jste si to pořádně? Snad sis dost odpočinula, těším se na článek ;)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!