Monday 12 November 2012

3 years together

Ač blog zanedbávám, dnes nastává pro mě velice významný den a proto se s Vámi musím podělit o to, proč je vlastně pro mě taaak důležitý. 

Rok se sešel s rokem, pak ještě s dalším a už jsou tomu krásné 3 roky, které trávím s mým nejmilejším. Úžasňák mě doprovází po mých cestách, přečkává mé výkyvy nálad, nadávání, stěžování i slzičky vzteku a smutku. Na druhou stranu jsme jistě zažili mnohem víc krásného (nebo snad, mozek má tu vlastnost, že vytěsňuje špatné myšlenky a vzpomínky - ten můj určitě). Ať je tomu tak či onak, jsem šťastná. Samozřejmě že nikdy člověk není naprosto spokojen, ve všech částech života, ale v tomto vztahu jsem  Š Ť A S T N Á. Magické slovo, že? Moc často ho nepoužívám nebo nemyslím na tento pocit, nestihnu se zastavit a říci si, zda to všechno takhle chci. Když si ale v hlavě nechávám proběhnout celé ty tři roky, říkám ANO - ano dalším minimálně třem letem, ano Úžasňákovi a jeho ksichtům, napodobování  nebo škrabkání po zádech. Náhoda (nebo snad osud) nás svedla dohromady a teď jsme tu, spolu a pereme se s problémy, společně se chichotáme nebo válíme v peřinách..


Snad jen díky - za vše! ♥

15 comments:

  1. to je moc hezké :) ať vám to spolu klape ještě moooc dlouho, jste můj oblíbený pár :D :)))) hodně štěstí!

    ReplyDelete
  2. gratuluju! at vam to vydrzi :)

    ReplyDelete
  3. Ať jste oba pospolu ještě dlouuuuuho šťastní :-)

    ReplyDelete
  4. gratuluju, ať se vám daří i nadále:)
    za pár měsíců mě tak velké výročí čeká taky:)

    ReplyDelete
  5. je to krásný bý i po takové době vztahu šťastná :) vím o čem mluvím. Já jsem s přítelem 3,5 roku a neměnila bych, je úžasný ve všech směrech :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak hodně štěstí a spokojenosti i Vám! :)

      Delete
  6. Nás čekají 3 roky prvního ledna :) Velmi symbolické datum nás svedlo dohromady a taky říkám ano těm prožitým třem letem a ano dalším x letem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hezké, já to z počátku falšovala na 11.11., ale Jířa to pak odhalil. :D

      Delete
  7. Ať vám to vydrží mnohem déle, než jen 3 roky! :)

    ReplyDelete
  8. Strašně moc ti to přeju, jen tak dál a spoustu dalších společně strávených let! :)
    My máme v sobotu 2 roky... Respektive, měli bychom... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eliško, díky za přání. Na druhou stranu mě mrzí, že Vy (a to jsem si říkala, že jste spolu na pořád), už spolu neoslavíte výročí. Ale není všem dnům konec, co my (já) víme, jak to nakonec bude.. :)

      Delete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!