Monday 19 November 2012

MONDAY MOTIVATION #1

Jak jste si jistě všimli, přicházím s novou rubrikou. Je třeba Vás znovu navnadit ke čtení mých článků a přilákat Vás.. Motivační články mě vždy bavily a Vy jste si je celkem pochvalovali (a teď se třeba mýlím, napište mi Vás názor).



Proč vlastně tato rubrika? Když si pročítám Vaše blogy, články a různá zamyšlení se nad sebou, světem a dalšími radostmi a starostmi, všímám si toho, že málokdo z Vás je spokojen sám se sebou, má rád sám sebe, nelituje svých předchozích činů a do budoucna se dívá pozitivně. Upřímně mi teď řekněte, co byste řekli své kamarádce, která by pořád takhle pesimisticky přemýšlela.. A to stejné se budu pokoušet vštěpit do hlavy já Vám.

Láska sama k sobě je opravdu jednou z nejdůležitějších věcí. Pro pochopení a lásku k druhým je nutné pochopit a mít rád sám sebe. Ale o tom zase někdy příště..

Tento týden si do notýsku zapište, že je zakázáno vracet se do minulosti se slovy "Kdyby..". Raději najděte v šuplíku dalekohled a zapřemýšlejte o tom, co uděláte pro to, aby byl Váš život v budoucnu takovým, jaký si ho představujete teď.. A nezapomeňte, že nic se neudělá samo. Takže vstříc novým zítřkům, krásnému týdnu bez otáčení se za minulostí, ať už byla jakákoliv. Tu nezměníte, ale budoucnost ano!







2 comments:

  1. Namotivovat potřebuju jako čert.. Díky za tuhle rubriku!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!