Thursday 21 June 2012

William slaví třicátiny!

Má láska z dětství dnes slaví narozeniny. Díky Novo, že jsem se o tom dozvěděla. (tuhle televizi začínám stále více nesnášet, řeší tam především ve zpravodajství hrozné blbosti a pro člověka je to absolutně nepřínosný kanál - ale s Willem se tedy pochlapili!)









William je vážně můj dětský idol a miláček. Ještě tedy se svým bratrem - Harry taky není k zahození. Asi v páté třídě jsme si se spolužačkami hrály na britské dámičky - studentky Oxfordu, které nakupují v drahých obchodech, jezdí do Ascotu na koňské dostihy a mají protivnou učitelku ve škole. Měly jsme i své doklady - kartičku do knihovny, kreditku nebo občanku. Já musela samozřejmě mít i řidičák. Koupila jsem si na své doklady i speciální plastovou obálku.

A víte,jak to chodí v Ascotu, královská rodina včetně bratrů se tam s námi setkala, poté jsme jezdili na pikniky nebo sledovat na polu Willa. (Haha, přesně tak to dělala kate v reálu, mrška!)


A najednou je Williamovi 30, má pěkně tučné konto a na krku manželku. Hold na mě pozapomněl.. Díky bohu, já mám svého milovaného Úžasňáka a ten je zajisté 100x lepší než William (a věřte, že vím, o čem mluvím, když jsem ho sledovala jak hraje polo). ;)

4 comments:

  1. Ty idolové nám teda pěkně stárnou, ještě že my budeme věčně mladé (já se teda pořád cítím jako malé dítě :-D). A taky díky bohu za ty naše prince, i když William má určitě své výhody, ty naši hoši jsou určitě větší výhra, že jooo :-)

    ReplyDelete
  2. Nikdy mi nebyl sympatický :-/

    ReplyDelete
  3. William je sice super, ale já mám teď podobné plány jako Ty kdysi s ním s Harrym, příští rok jak pojedu do Anglie se do mě Harry zamiluje a za pár let už budu vévodkyně z Walesu, atd. :D

    ReplyDelete
  4. Hihi, tos mě pobavila a potěšila, žádný idoly jsem nikdy neměla, ale William je sympaťák.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!