Thursday 1 March 2012

Plesání


Malé doporučení: Foťte se na začátku plesu, když ještě vypadáte čerstvě. ;D


Miluju plesy. Navíc v kombinaci s Jirkou Mádlem jako moderátorem (se kterým ale nemám fotku!), vcelku dobře hrajícím bigbandem a hlavně super složením osazenstva - Úžasňák, jeho přátele, moji kamarádi a vůbec spousta fajn lidí. Nakonec jsem si i připadala hezká, vše šlo hladce.



S přípravami jsme se ségrou začaly dost brzo, kulmovaly jsme si navzájem vlasy, lakovaly nehty a křičely na sebe. Bylo to báječné odpoledne! ♥

Ples, který následoval, byl ještě lepší. Jedna z těch nejlepších částí byla ta, kdy jsme ještě s několika páry tančili s J. úvodní valčík (vůbec mi přitom nešel a motala se mi hlava). Zbytek tanců byl potom typu "šlapák nebo cokoliv, co umíš", což už nás tolik nebavilo..

Jedna z těch smutnějších událostí byla ta, kdy se naši kamarádi- pár pohádali a my se je snažili udobřovat, což vůbec nešlo, tak jsme to pak vzdali.
Po půlnoci nebyl DJ, což byla podle mě jedna ze slabin plesu, protože big band, který hrál na jedno brdo a ještě se vztekal, když jim někdo ukradl noty,nebyl vážně zas tak báječný. A to jsme ho chtěli i na ples naší třídy, tůdle nůdle! Když jim někdo sebral noty, chtěli se sbalit a odejít a odmítali hrát, dokud se noty nenajdou. Přitom noty určitě neukradli všem a ani všechny.

8 comments:

  1. Ty jsi hezká, to nebyl jen pocit ;)
    A to neumí hrát bez not? To teda není moc talent... beztak se jen vymlouvali :)

    ReplyDelete
  2. Jsi krásná a s Úžasňákem vám to spolu strašně moc sluší! :)
    Jinak taky razím heslo vyfotit se radši hned na začátku, dokud je člověk ještě hezky upravený a fit...:D

    ReplyDelete
  3. Moc vám to spolu sluší :)

    ReplyDelete
  4. Takže vidím, že nakonec ses rozhodla pro černé šaty :D moc Ti to sluší, s Úžasňákem vypadáte, jako že k sobě prostě patříte :)

    ReplyDelete
  5. kdyby to bylo to nejmenší tak o tom nepíšu :D

    krásná fotka! Jirka mádl jo? U nás měli maturanti Ivu Pazderkovou. No já vždycky když někam jdu tam se připravuju už od odpoledne :D Tak jsem ráda, že si ples patřičně učila.

    ReplyDelete
  6. Šaty si zvolila moc dobře :-) Máte krásnou fotku, sluší Vám to! Takže od půlnoci jste měli na plese ticho a nic nehrálo? A s rozhádanými kamarády Ti úplně rozumím, podobně jsme to taky měli náš minulý ples...

    ReplyDelete
  7. bola si krásna :)

    pekný blog :)
    pozri sa aj na moj ak chceš :)

    http://karissaworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Jéé slušelo ti to :)) Jste krásný pár :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!