Thursday 15 December 2011

Wrapping gifts

Přináším trochu inspirace, jak zabalit vkusně vánoční dárky. Je mnoho možností, ať už chcete papír se vzorem či jednobarevný. Zabalený dárek je totiž ještě krásnější. Vyhrajte si s obalem, který skrývá i levnější dárek. Nemusíte být ani zruční, stačí jen zabalit a vymyslet osobitou visačku či originální  mašli.

Voňavé citrusy jsou skvělým nápadem právě pro méně zdatnější a navíc krásně voní. :)




 ↑ Roztomilé balení s knoflíky








↑ Při procházce v lese najděte pár šišek. Sníh není, tak to bude mnohem snažší.





Všechny obrázky jsou použity z pinterest.com, kde najdete i další inspiraci. Stačí zadat Vámi hledanou věc do vyhledávače pod anglickým názvem. Pěknou předvánoční atmosféru s balením dárků. :)

4 comments:

  1. To je krásy! Ty knoflíčky jsou úžasné! Ale asi bych to spíše nechala na nějaké narozeniny, nepříjde mi to tolik sváteční, ale nápad skvělej!! No, dobře, asi udělám pomeranče, lepší než vytisklé.. =)

    ReplyDelete
  2. Mně se nejvíc líbí ty druhé :) Takové klasické, milé... :)

    ReplyDelete
  3. Když jsem byla menší tak jsem si na balení dárečků pěkně ujížděla, dokonce jsem si kupovala i vlnitý barevný papír a vyráběla speciálně krabičky :)) Teď už to tak neprožívám. Hrozně pěkný nápady to jsou, víš co mě nejvíc zaujalo - to poslední pletený na vínko, to je pecka, to asi někdy vyzkouším!

    ReplyDelete
  4. moc hezke napady, darky uz ale zabalene mam :) kazdopadne kdybych mela vic casu a penez tak si taky vyhraju. Ted si rikaz ze je dobre ze nejsem takovy detailista asi by mi bylo lito tak hezky zabaleny darek rozbalit :-D

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!