Monday 26 December 2011

My gifts

Jak jsem slíbila, tak přidávám článek s dárky, které jsem dostala. Jsem spokojená, pořídila jsem si víceméně věci, které jsem potřebovala, ale našla jsem pod stromečkem i pár překvapení. Moc mě potěšil plyšáček do mikrovlnky nebo čaje, na které jsem vážně ulítlá. Nemůžu ale říct, že by se mi nějaký dárek vyloženě nelíbil.

Také mě zaujaly babiččiny visačky, jsou to obrázky, které malovali handicapovaní lidé ústy nebo nohama. Troufám si tvrdit, že bych nic podobného nejspíše ani namalovat nezvládla. Patří jim můj obdiv. Babička si dokonce kupuje kalendář s těmito obrázky, vždycky jí ho na konci roku seberu a obrázky si schovávám. :)




Zde už seznam:
  • vestičku  - po té jsem toužila vážně dlouho a měla jsem docela problém ji sehnat
  • šátek č. 1
  • šátek č. 2 
  • šampon na dlouhé vlasy od Palmolive
  • růžovou osušku
  • balíček od Nivey (antiperspirant a sprchový gel)
  • balíček od Pickwicku - 3 krabičky čajů a hrnek s barvami, kterými ho pokreslím
  • plyšáčka do mikrovlnky  - od Úžasňáka, je boží! ♥
  • lampičku na čtení - maličkou, na zaháknutí za ucho, od Úžasňáka ♥
  • delší pruhovaný svetr
  • společenské kalhoty - do divadla, na výstavy, .. jsou pohodlné a nebude mi v nich zima. :) (na této fotce není vidět řasení, až půjdu v lednu do divadla, pořídím fotky)
  • podprsenku
  • tělové silonky - těch nikdy není dost!
  • černé rukavice - těch také ne.. ;)
  • korále (viz. foto s ručníkem a kosmetikou)
+ ségra dostala šátek, korále (tzn. že si je budeme půjčovat), brácha Evropu, což je docela společný dárek, jako rodina jsme dostali zapékací misku, rychlovarnou konvici a ledničku. :)

Myslím, že Ježíšek byl letos velmi štědrý, potěšil mě. Jsem totiž ze tří dětí, takže nejsme zvyklí dostávat mnoho dárků. Ale i takové drobnosti nebo potřebné věci nám udělají radost.

Co jste dostali Vy? :) Pokud se chcete zeptat, co odkud mám nebo máte další otázky, pište na formspring! :)

16 comments:

  1. konecne nekdo, kdo nezaplni blog fotkama tuny darku od noveho iPhonu, pres notebook a zrcadlovku az po bednu kosmetiky a skrin obleceni :) ne ze bych jim to zavidela, to ne, ale tak nejak jsem rada, ze jsou v blogovem svete i "normalni" lidi, kteri dostavaji drobnosti :)

    ReplyDelete
  2. mymu kamaradovi se tyden pred vanoci vybourala rodina a neni jisty, jestli jeho sestra prezije.. takze jsem tak nejak letos byla fakt rada hlavne za to, ze mam kolem sebe rodinu, ze jsou vsichni zdravy a v poradku, ze mam pritele, se kterym jsem stastna.. a ty darky jsem tak neresila :)

    ReplyDelete
  3. nadherne darky :) opravdu mooc :)) taky mam do mikrovlnky, ale ne plysacka, ale backurky, a je to prima vecicka :))
    jen pekne darecky uzivej, at prinasi radosti

    ReplyDelete
  4. Také milé drobnůstky :) Museli potěšit :))

    ReplyDelete
  5. ta ovečka je krásná :-) já se svým lvem už nahřívám kdy jen to jde :-)

    ReplyDelete
  6. no jasně o půl jedný v noci, a jeho bráška dostal xbox takže na nich do noci pařil :D Jen jsem tam málem usnula :D

    Krásný dárečky! Ty visačky je hrozně pěkný nápad :)) Po vesničce jsem taky toužila, sice trošičku jiné, ale je krásná :)) jéé to je ten hrníček jak si ho můžeš sama pomalovat, jsem zvědavá :)) a jinak se mi hrozně líbí ten pruhovaný svetřík :)))

    ReplyDelete
  7. No ty jsi musela být taky hodná, když jsi dostala takové úžasné dárky ;)

    Hrníček je super, taky jsem dostala hrnek (dokonce dva! :D) a mám jich doma milion teď.. :) Ale to se využije :D A plyšák je skvělý! Já bych si ho vždycky nahřála a pak nosila do školy, tam je mi vždycky šílená zima :D :)

    ReplyDelete
  8. ta vesta je moc krásná a čaje mám taky moc ráda!

    ReplyDelete
  9. svetr je nádherný, ale i ostatní dárky!:)

    ReplyDelete
  10. Krásné dárky....jen by mě zajímalo, co je to "plyšák do mikrovlnky"....:)
    Užij si konec roku a všechno nejlepší do nového roku!

    ReplyDelete
  11. Asi jsi byla hodná, no :). Plyšáčka do mikrovlnky mám taky, je to kráva a jmenuje se Jolana :D, a i když mikrovlnku nemáme, tudíž jsem si ji nikdy nezahřála, je to moje nejlepší kámoška :D :).

    ReplyDelete
  12. Krásné dárečky jsi dostala :) Ten hrneček s těma barvama jsem si chtěla taky koupit, jenže máme hrníčků tolik, že by se nám už ani do skříňky nevlezl :) Ta ovečka je super :) Jak dlouho vydrží teplá po nahřátí ? :) Taky jsem dostala společenské kalhoty, jenže průšvih je, že je teď po Vánocích nezapnu:)) Tak hned po Silvestru končím s dobrotama ať je nemusím poslat Ježíškovi zpátky s reklamací :) Jsou totiž moc krásné :) (s)měj se :)

    ReplyDelete
  13. el Familia: takového plyšáčka si dáš do mikrovlnky na dvě minutky ohřát a potom Tě hřeje za odměnu on. :) mě vydržel cca 2-3 hodinky, ale mám mikrovlnku pro jistotu danou jen na slabý výkon, aby neshořel nebo tak. :D

    ReplyDelete
  14. Moc pěkné :) Já jsem byla doslova zahlcena zásobou různých čajů, ale stejně se obávám, že jakožto čajovému milovníku mi voňavé nápoje stejně dlouho nevydrží :D

    ReplyDelete
  15. Podobné dárky:) Oblečky, zvíře do mikrovlnky (mám handmade kočičku a je nejbožejší), čaje, kosmetika..
    Jinak s tím nahříváním zvířátka pozor, kamarád to loni koupil a přepískl to a bylo po dárku, ještě navíc to při tom hoření prý strašně páchlo!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!