Tuesday 13 December 2011

Christmas gifts

Ráda bych se s Vámi podělila o pár nápadů, co dát k Vánocům Vašim blízkým.
Musím se přiznat, že ač mám vše vymyšlené, nemám zatím doma ani jediný dárek, natož balicí papír. Nevím, kdy to všechno stihnu pořídit..

Pro mamku pořizuji antistresový balíček, který obsahuje pěnu do koupele s vůní levandule, voňavý pytlíček s bylinkami, různé masážní blbůstky, antistresový roll-on, aj proti stresu a možná nějaké další věcičky, co mi padnou do oka. Taťka dostane nějaký pořádný zapalovač a doutníky. Sestře koupím nějaký kosmetický balíček. Není to sice moc originální, ale ona tyto věci hojně využívá. Bratr dostane nějaký model autíčka. Rodičům pak vyrobím ještě nakládaný hermelín, který mají rádi. Ráda bych napsala i to, co koupím přítelovi, ale "bohužel" tento blog čte, takže možná až po Vánocích, jen jestli se mu to bude líbit. :)

Jaké máte tipy na dárky Vy? :)

9 comments:

  1. Mamce kupuji úplně to samé! :D Myslím, že to nejvíce potěší :)

    ReplyDelete
  2. To je perfektní nápad s tím antistresovým balíčkem, to by přesně ta moje potřebovala, jenže ona nesnáší všecky tyhle dárky ála kosmetické balíčky. Jeden rok jsem jí dala solnou lampu, byla nadšená :)) Tátovi nikdy nevím co kupovat, vždycky je to právě nějaká kosmetika, minulý rok dostal novou fleshku, páč je rád strácí. A zrovna mě nejvíc zajímá co koupíš přítelovi, já V. nikdy nestihla kvůli hádkám nic dát, ale pamatuju si dva roky zpět, když jsem chodila s T. tak jsem ho potěšila novým batohem a nosí ho dodnes :)) Jinak co se týče letošních dárků, mám je všechy z krku - žádné si dávat nebudeme, Cler je na pracáku a rodiče mají finanční krizi, od mamky jsem dostala peníze, které posbírám i od babičky a to budu mít do Anglii, která budu doufat, že klapne. Ale jinak bych rodičům strašně nadělila nějaký lepší kávovar, na Latté a tak :)) tak příště :))) Jsem se rozepsala :D

    ReplyDelete
  3. krásné tipy :) to jsme na tom dvě, s tím časem. já budu nakupovat nejdřív 4 dny před Vánoci! to se mi nikdy nestalo a příští rok budu pro jistotu nakupovat už někdy v říjnu :D protože tohle to narychlo bude dosti stresové. ale nehrotím to. prostě vyrazím do shoppingu a co se mi bude líbit, koupím. nebudu extra řešit originalitu, na to opravdu není čas ..

    ReplyDelete
  4. ten antistresovy balicek je dobrej napad.. :-)
    ja mam pro rodice listky do divadla a pak prave shanim jeste neco pro kazdeho zvlast..tak se mozna necham tebou inspirovat.. :-)

    ReplyDelete
  5. relaxační balíček bych taky potřebovala a maminka ho jistě uvítá! :) taky jsem psala něco podobného, tak nakoukněte: www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ten antistresový balíčekje moc dobrý nápad, musím říct že letos ač už mám vše nakoupeno tak letos to bylo celkem bez nápadu, nakoupila jsem spíš takové běžné dárky

    ReplyDelete
  7. mnam, me nekdo udelat k vanocum nakladanej hermelin, tak ho budu nadosmrti milovat! :D
    a te vyssi z cestiny se urcite neboj, muj pritel, ktery maturoval loni, precetl v zivote snad dve knizky, moc se na to neucil a gramatika mu taky moc nerika a dal vyssi CJ na trojku. takze pokud obcas neco ctes a jsi ochotna se na tu maturitu malicko kouknout a ve skole ti CJ nedela velkej problem, tak fakt nevahej :)

    ReplyDelete
  8. tak jestli jsi takhle pripravena (lip nez ja, ktera maturuju letos :D), ta se toho vubec nemusis bat. a jestli maturujes az za rok, tak bych urcite volila vyssi, protoze je dost mozny, ze na to vejsky uz zacnou brat ohled a minimalne by to pro tebe mohlo znamenat nejake body navic u prijmacek.. (to ja mam letos asi jeste smulu..)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!