Friday 30 August 2013

INSPIRATION: Zpátky do školy

ať chceme nebo ne, škola se neúprosně blíží. zatím naštěstí jen středoškolákům, ale už i my (i já, poprvé) vysokoškoláci se brzy budeme chystat. a tyhle první přípravy a uklízení nepotřebných starých sešitů, poznámek a vypsaných tužek mám ráda. hledám inspiraci různě po internetu a trávím hodiny nad šanony, sešity, tužkami a stojánky.

letos to bude jiné, protože si budu připravovat svůj stůl hlavně na koleji, kde budu mít asi víc prostoru než doma (sdílet pokoj budu jen s J., oproti sdílení ve třech se sourozenci to bude trochu rozdíl). těším se na to. konečně budu mít svou nástěnku. plánuju si pořídit mapu světa (navedla mě k tomu Bella), která se k mému studiu diplomacie bude hodit a občas mě nakopne vidina všech míst, která chci vidět. určitě nebude chybět spousta fotografií a roztomilých pohlednic, vzkazů, vzpomínek nebo seznamů a to do listů. na to mě užije.

jak si zpříjemňujete učení neb práci a zkrášlujete Váš pracovní kout Vy? :)


↑ sešity - sama jsem si koupila úžasné jednobarevné v Neoluxoru



↑ šikovné, přehledné. do malých truhliček můžete dát naprosto cokoliv.
 



↑ super plánovač na celý rok. :)


↑ kdybyste měli tip na pěkné podobné krabice v béžové, napište mi do komentářů. v IKEE se mi naposledy moc nelíbily..




↑ krásný kout, takhle si představuju ten svůj. :)




13 comments:

  1. Přesně tohle teď také řeším. Sice do školy ještě nějaký ten pátek nepůjdu, ale předělávám pokoj, takže se to neobešlo bez prolejzání pinterestu a hledání, jak si ten pracovní kout zpříjemnit. A... no ještě se mi to nepovedlo :D Ale představuju si to podně jako ty, hodně barevných šanonů, nástěnka se vzpomínkami a chytré organizéry, které skryjí všechen můj bordel:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty organizátory jsou nejdůležitější, pak to vypadá strašně uklizeně (dokud se člověk nepodívá dovnitř :D).

      Delete
  2. Tyhle problémy mám také velice ráda a věnuji se jim o hodně více, než skutečně důležitým věcem ohledně učení :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo, to znám. uvidíme, jestli mě to dožene na vysoké. :D

      Delete
  3. Já miluju kancelářský potřeby a ty sešity vypadají skvěle :)) Ono všechny ty fotky jsou krásné. Miluju barevné věci

    ReplyDelete
    Replies
    1. já mám ráda věci tón v tónu nebo nějaké neutrální barvy v kombinaci s jednou výraznou. ale co se týče školy, aspoň trochu musí být veselo, takže jsem i pro pestrobarevnou duhu. :)

      Delete
  4. Výborná inspirace!Já sice nejdu do školy,ale ráda organizuju věci a vymýšlím kam co dát, takže mi to přijde super. Ty sešity vypadají skvěle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jsem ráda, že se Ti líbí. :) spousta sešitů, bloků, tužek - to je třeba stále! :)

      Delete
  5. Vy budete fakt bydlet spolu? Tak to hodně štěstí, snad si lásku jen utvrdíte =) Moc Vám to přeju! ♥ Na koleji je to fajn, já sice jsem zvyklá na svůj pokoj a stůl i z domu, ale na koleji nechodí kontrolovat mamka, jak moc velký bordel zrovna mám =D Každopádně taky jsem si koupila před prvákem dva krásný bloky a k ničemu mi nejsou, protože si většinu věcí píšu na notebooku a jen tak na poznámky mi jich zase je škoda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Infary, moc děkuji. původně jsme plánovali byteček, ale to asi až za rok. vzhledem k mému měsíčnímu rozpočtu a taky nabídce bytů by to byl nejspíš nějaký holobyt. :D

      uvidíme, já si sešity kupuju (stejně jako bloky) a pak do nich nechci nic psát, abych se nezkazila. :D

      Delete
  6. sešity vypadají užasně, na takové věci jsem i já. Zbožňuju projíždět obrázků na we heart it s různými zařízeními, stoly, nástěnkami apod. Ta druhý fotka je taky tvoje? Ať se ti ve škole líbí,máš můj obdiv s diplomacii :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!