Saturday 18 August 2012

Z posledních dnů..

  • Nemám vůbec čas, na blog, na Úžasňáka, na čtení, na vaření, na spaní. Pracuji - ano, zařadila jsem se mezi workoholiky, byla bych tam schopná strávit celé dny, kdyby to šlo. Jsem na peníze a asi je to na mě poznat. Už jsem byla dotázána na tuhle oblast. Ale to prý Býci jsou (na něco to musím svést). Prostě peníze potřebuji, ale nedokážu to skloubit s mým nekonečných utrácením.




  • V práci mě to baví (a připadá mi divné říkat práce, ale je to vlastně práce, když to není jen na léto), lidé jsou vesměs příjemní, ale hlavně ten kolektiv je fajn. Všichni přátelští, poradí, pomohou, vyhoví. Na takový přístup jsme nebyla doposud zvyklá - třeba ze školy..
  • Lidé (nejen) v tramvajích smrdí. I v autobusech. Ale ty aspoň nejsou nebezpečné. Za posledních 14 dní jsem v tramvaji seděla asi o půl hodiny déle kvůli nehodám na kolejích.. Navíc mi připadá, že tramvaj každou chvíli vykolejí a narazí do zdi nebo spadne ze srázu. Ten smrad se kolikrát nedá vydržet a já bych nejraději šla pěšky i těch 12 kilometrů!
  • Dopřávám si strašně moc palačinek, polévek a obložených housek - každé ráno, když mám asi půl hodinky času před prací. To mi aspoň zpříjemní den. Jenže pak přes den skoro vůbec nejím, večer už taky ne. To přežrávání jsem omezila, ale spíš se teď vrhám na druhou stranu. Pořád ne a ne dostat se ke zlatému středu. Chodím taky nakupovat do Tesca, kde mají samoobslužné pokladny, které mě hrozně baví - jsem jak malé děcko, coo? :D 
  • A na závěr taková klasika. Mám ZASE nějakou divnou náladu. Takovou tu "jsemnavšechnynaštvanáanesnášimcelejsvět..atakysipořádstěžuju" a tak si stěžuju tady, Úžasňákovi a všem kolem, nadávám na všechny, které potkám, vadí mi prostě i úplně cizí člověk a já chytám nervy při jakémkoliv pohybu, pohledu nebo prostě jen existenci bytosti, která se ke mě přiblíží. Pak si zas večer pobrečím do polštáře a ráno jenom drhnu opuchlý oči. Tohle mívám tak jednou do čtvrt roku, možná měsíce. Asi nejsem v pohodě, chtělo by to psychiatra. :D Navíc já si nemám na co stěžovat, mám se vlastně celkem dobře, mám co jíst, kde bydlet, mám práci, školu, skvělého přítele.. :) No, jenže já si vždycky něco najdu. Připadám si nějaká jiná, divná, stará, pořád ve stresu. Úžasňák říkal, že moje spontánnost je na nula stupních Kelvina.. a měl celkem pravdu. Nevím, kam to se mnou spěje.

10 comments:

  1. Na ten workoholismus pozor, ať tě to jednoho dne nepohltí :) bejt tebou bych to "podryla" a peníze utratila za kurz jogy a chodila pravidelně abys měla jistotu, že si někde budeš odpočívat a nemyslet na nic ani práci a peníze

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nepřipadám si na tom až zas tak špatně, neříkám, že jóga není dobrá, ale nechodila bych tam kvůli tomu, aby ze mě nebyl workoholik. já jen neumím chvíli posedět a baví mě nové věci, práce, apod. :)

      Delete
  2. Nápodobně. Taky jsem na peníze a beru všechno, co mi kdo nabídne, jen abych měla hooodně peněz. Je to s náma špatný..

    ReplyDelete
  3. To všechno znám až moc dobře :/

    ReplyDelete
  4. Já k životu potřebuji spíše lásku a pohodu.. ale momentálně i penízky, takže také pracuji a pracuji.. Na rozdíl od tebe mě však má práce naprosto ničí a vadí mi.. Přece jen, kdyby někteří věděli, jací čuňata jezdí do pětihvězdičkových resortů, asi by koukali (samozřejmě, neříkám všichni).
    Jinak to období znám, ale to brzy přejde (pokud to tedy není z antikoncepce :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dokážu si docela představit ten humus v hotelu.. fuj.

      jinak z antikoncepce to asi nebude, tu už beru přes 2 roky. ;) jsem jen divná. ;D

      Delete
  5. Takové nálady známe asi všichni ;) to zas přejde :D. A klidně si dopřávej, palačinky bych si taky dala, mňam :)

    ReplyDelete
  6. Luci, doufám, že ta mrzutě smutná nálada nebude mít dlouhého trvání. Na jednu stranu je určitě dobře, že Tě práce baví, ale nic se nemá přehánět a měla by sis určitě i odpočinout a užít si prázdnin než začnou školní povinnosti. Škoda jen že nebydlíme za rohem, hned bych si s Tebou zašla na dva kopečky zmrzliny pro lepší náladu....

    ReplyDelete
  7. To sa stáva ja mám také nalady tiež :) ale nič netrvá večne :) pripájam sa k tvojím sledovatelom a ešte ťa pozývam ku mne na giveaway o knihu :))

    ReplyDelete
  8. Díky Vám všem za Vaše milé komentáře, momentálně zdrhám od práce do Prahy s Úžasňákem a snad se Vám vrátím odpočatá a pozitivně naladěná. :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!