Thursday 9 August 2012

1 rok

Dnes je tomu přesně rok, co jsem začala psát tento blog. Přesídlila jsem z blog.cz, který pro mě začal být nezajímavým a nudným, sem na blogspot, abych se přiblížila světu (nebo spíš nevím, co jiného bylo původním záměrem). Myslím, že špatně jsem rozhodně neudělala.



Po roce se Vás tu shromáždilo neuvěřitelným 64 (už 66, takže děkuji ještě více!) , což je pro mě skvělým úspěchem, protože na blog.cz bych toho nikdy nedosáhla. Proto Vám, všem čtenářům, ať už těm aktivním nebo jen tajným přihlížejícím, nesmírně děkuji (a nebojte, zkrátka nepřijdete, chystám pro Vám malinkou odměnu).

Za ten rok jsme změnila své psaní z ukňouraných článků o abstraktních tématech a stala se bloggerkou, která vášnivě popisuje nové kousky ve skříni nebo jak peče koláč. Mezi to sem tak pár článků ze školy, aktuálního dění nebo fotky s Úžasňákem. Poslední dobou se mě hodně chytá kosmetika, jak jste si určitě všimli, ale až zase nastane škola, tak se tu budu určitě vášnivě rozepisovat o stávající maturitě, apod. Až mi totiž zase dojdou peníze, tak si nebudu nic kupovat a budu chroupat suchý chléb, tak mi ani nic jiného nezbude.



Hodlám se samozřejmě pořád zlepšovat. Pracuji na lepších fotkách, plánuji začít s videi (asi abych byla tou správnou bloggerkou, ale hlavně proto, abych se přiblížila Vám, čtenářům) - jenže momentálně bych toho bez kamery moc nenatočila. Samozřejmě budu moc ráda, když mi napíšete, co zlepšit, co by Vás zajímalo a přispějete mi nějakými novými nápady a náměty. Blog momentálně beru jako svůj koníček č. 1, začíná mě bavit stále více a více. Jsem nesmírně ráda, že mám tu možnost psát, bavit se s Vámi a dávat najevo své názory a pocity právě skrze blogspot mezi takovými skvělými lidmi.

Díky blogu jsem také našla nějaké virtuální přátele jako třeba mou oblíbenou Téru. Ranní kávu si nedokážu představit bez Vivi a jejích rozdováděných článků a momentálně ujíždím na outfitech Petry z LovelyHair. Přítel pak denně poslouchá, co že je tu nového a já si u něj odbíhám kontrolovat blogy, zda něco nepřibylo tady nebo támhle. Díky Daniele z Honey Blonde Me mám tenhle skvělý design a isnpiruje mě svou zásobou a tipy na bio kosmetiku. Tím ale netvrdím, že Vy, ostatní bloggerky, jste měně oblíbené. Mám ráda i Vaše články o životě, třeba taková Juno nebo Kavárenská povalečka, které píšou s vtipem a nadsázkou téměř o všem, patří také mezi mé top blogerské oblíbenkyně. Zároveň jsem tedy udělala i malé promo svým oblíbeným blogům, na které Vás srdečně zvu, pokud je ještě neznáte. ;)

Na závěr ještě jeden dík Vám všem, kteří mě čtete a podporujete svými komentáři, momentálně nemám v plánu blogovou scénu opouštět, cítila bych se prázdná a kus mě by někde chyběl, tohle virtuální vypisování svého života, oblíbených a neoblíbených jídel, kosmetiky a oblečení nebo psaní článků o tom, jak být pozitivní a zaměřovat se na lásku k samé sobě mě asi bavit nepřestane. Často si sama sebe představuji, jak budu blogovat až do důchodu a pak ještě víc, vypadá to, že blogspot mě bude provádět životem ještě chvíli.


15 comments:

  1. Gratuluju :-) Znám tvůj blog teprve krátce, ale moc se mi líbí. Přečetla jsem všechny články a musím říct, že ses opravdu zlepšila! Doufám, že se blog bude dál takhle vyvíjet :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Ti moc, je to pro mě moc příjemné slyšet pochvalu na něco, u čeho trávím spoustu času a těší mě, že ne nadarmo. :)

      Delete
  2. Gratuluju a preju at te blog bavi jeste spoustu let, abych mela co cist :))
    A taky moc dekuju za spoustu milejch komentaru, ktery u me zanechavas, ja to komentovani hrozne flakam, ale vssechny tvoje clanky poctive ctu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky Jedicats a za mé komentáře nemáš děkovat, já čtu Tvůj blog ráda a upřímně - někdy ten komentář taky nenechám, prostě jen přečtu článek.. ;)

      Delete
  3. Jééé, tak to všechno nejlepší, Lucinko! Je to už pořádná doba a jsem moc ráda, že při Tvém blogování můžu být s Tebou a že jsem Tě díky tomu poznala, snad se dočkáme i toho osobního shledání! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terezko moje milá, moc se těším, že se někdy setkáme osobně, ale zatím se snad spokojím s Tvými milými komentáři a naším internetovým dopisováním. :)

      Delete
  4. Gratuluju, a tiše se červenám nad pochvalou a skrytou reklamou :D. Jsi moc milá, díky! :) Tvé články jsou vždy skvělé a jsi jedna z mála bloggerek, u kterých si klidně s chutí přečtu i recenzi na "nějaký blbý krém" :). Měj se krásně a dále se (nejen) blogově zlepšuj :)
    Juno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juno, nečervenej se, kdybych nechtěla, neupozorním čtenáře na Tvůj blog. Moc mě těší, že si přečteš recenzi na blbej krém, když kosmetiku příliš nevyhledáváš (tedy spíš články o ní) a to zrovna u mě. Díky za přání! :)

      Delete
  5. Všechno nejlepší k narozeninám blogu a hodně elánu do další práce tobě!

    ReplyDelete
  6. Gratuluji Ti k ročnímu výročí a přeji spoustu čtenářů a hlavně komentujících, protože sama moc dobře vím, jak komentář potěší.. :)!

    ReplyDelete
  7. Všechno nejlepší blogu i tobě a polovinu holek, které jsi tu vyjmenovala čtu taky hroně ráda a stejně jako ty se těšívám, co nového u nich najdu ;)

    ReplyDelete
  8. Všetko najlepšie ;).
    Len tak ďalej, svet blogovania je veľký!

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!