Thursday 2 February 2012

Seriály

Nejsem nijak zvlášť seriálovým maniakem, který sedí u televize nebo netrpělivě čeká na každý díl seriálů, aby si ho stáhnul do počítače.. Avšakdyž už mě ale nějaký seriál chytne a zalíbí se mi, sleduji ho pravidělně a stává se jednou z mých závislostí. Zde mám výčet svých nejoblíbenějších..


Gossip Girl
Myslím, že 90% holek a obzvláště blogerek sleduje tenhle seriál. Já jsem tajnou ctitelkou Chucka. Taky mě baví sledovat to jejich oblečení, byty, .. zažívat s nimi všechny jejich strasti a radosti toho velkého a jiného světa.






Gilmorova děvčata
Lorelai! ♥ Báječnější paní neznám. Teda až na mojí mamku, která jej jí šíleně podobná. Jsme totiž jako ty dvě. A já jsme za to nesmírně šťastná. Dokonce s mamčou Gilmorky sledujeme společně a křičíme do televize na Luka nebo Rori.



O.C.
Pamatujete na ten senza seriál, já ho zase začala sledovat a bojím se epizody, kdy merrisa umře. Byla jsem naposledy smutná snad ještě týden a bulela jako malý děcko.



Přátelé
Skvělé! Miluju každý díl. Každé slůvko každé postavy v tomhle seriálu. Koukám na ně už odmala a vždycky mi zvednou náladu. Snad každý zná "Je m'appelle Claude." a mohla bych pokračovat.. P.S. Miluju Jennifer Aniston za tu její špičatou bradu (a za to, že nejsem jediná, kdo jí má).


Mohla bych ještě jmenovat dál třeba Simpsonovi, což je seriálová klasika. Hodně ráda koukám na Glee a poslouchám jejich přezpívané písničky.. Ordinace ani VKVčka fakt nežeru, občas jsem ale z těch českých a skvělý je seriál Vyprávěj!

11 comments:

  1. Sdílím s tebou jedině Gossipky, na tom si vážně ujíždím. Simpsonovi jsem nikdy neviděla všechny, vždycky tak co chytnu na Coolu. A Přátel jsem viděla snad dvě celý díly, nikdy mě to nějak nebralo, nevím proč :)
    Vidím, že články se seriály / filmy se rozmohly, asi taky časem udělám.

    ReplyDelete
  2. Tyjo, já jsem asi divná, ale Gossip girl mě prostě nějak nechytla. Za to Přátele miluju stejně jako Ty, už je znám pomalu nazpaměť, Gilmorky mám taky moc ráda. A ještě jsem si oblíbila Jak jsem poznal vaší matku, Taková moderní rodinka, Jmenuji se Earl nebo nesmí chybět Sex ve městě :-) Seriály taky nežeru tak, že bych denně stahovala nejnovějí série, ale v televizi si je pravidelně zapnu :-)

    ReplyDelete
  3. já na televizi nekoukám vůbec a jelikož mám internet tak blbej že na nějaký přehrávání videí můžuzapomenout, tak nekoukám na seriály ani na netu i když by se pár, na které bych se ráda dívala, našlo. Gossip girl mám ráda, i když jsem neviděla víc než 6 dílů, mám ráda Dr. House anebi Friends. na ty jsem koukala, když jsem chodila na vacushape :) ale jinak nic.

    ReplyDelete
  4. Miluju seriály, naprosto. Jenže asi tak nějak úplně jiné. Gossip girl jsem jednou, nebo dvakrát viděla kousek a šlo to tak nějak mimo mě. Ono je to možná asi věkem....já mám moc ráda: Jmenuju se Earl, The Big Bang Theory, Simpsonovi, Futurama, Průměrňákovi, Červený trpaslík...atd, atd. Jak říkám, jsem prostě vidiot:))))

    ReplyDelete
  5. Gossipky a Přátele miluju, stejně tak simpsonovi, ale to je zase jiný šálek kávy...

    ReplyDelete
  6. Všetky tieto seriály milujem :D

    ReplyDelete
  7. Všechny tyhle seriály miluju, a ještě bych přidala HIMYM, to je moje :))) Na Gossipky jsem koukala jen se začátku, pak mě omrzel ten dokonalý svět :D A simspsnovi už znám skoro nazpaměť :D O.C. jsme vždycky sledovali na střední na intru, achjoo kde jdou ty časy ://

    ReplyDelete
  8. Mám to podobně, seriály moc nesleduju, protože prostě není čas a nebaví mě trávit drahocenný volný čas u televize.. :) Někdy se ale hodí vypnout a kouknout se.. :) Dívala sem se na Gilmorky, ale přestala a teď asi zase začnu.. :D No a Přátelé.. Miluju :) Je m'appelle Claude je nejlepší prostě :D A pak taky mám ráda seriál Červený trpaslík. Z jiného soudku, ale báječný.. :D

    ReplyDelete
  9. Děkuju za pěkný komentář. Mám radost, když vidím komentář od někoho, kdo moje články odpravdu čte :)) Jinak ze seriálů, kdybych dělala článek já, našlo by se tam určitě Gossip Girl, stejně jako u tebe. Na přátele a gilmorky jsem se dívala dřív, ještě v TV. Momentálně mám ale nejradši Pretty little liars a The vampire diaries. Pokud někdy chytnu, tak se ráda podívám na Coolu na HIMYM nebo BBT :))

    ReplyDelete
  10. abych pravdu řekla, opravdu se mi CHCE všechno smazat .. o něčem ale napíšu určitě znova - například o oblíbené kosmetice, jelikož si tam zaslouží své místo. neboj se, psát budu dál a pokud se zadaří, budu psát víc, častěji, o tom co mě doopravdy zajímá a baví.
    s designem se piplám jen tak, zkouším jiné věci, takže toto není závěrečná podoba změny, neboj :) slíbila jsem ti, že zapracuju i na tvém designu, ale jelikož mám moc volného času, nemůžu se k tomu dokopat. takže až budu mít zase kupu povinností, určitě se k tomu dostanu brzy :D je to paradox, ale u mě to tak funguje.

    ReplyDelete
  11. Ještě IT Crowd! :o)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!