Saturday 18 February 2012

Úsměv!

Děkuji za milé komentáře u mého děsně depresivního a protivného článku. Díky za dodání odvahy a donucení zamyslet se nad sebou a nad svými problémy. Opět je tu Lůca optimista, třikrát sláva! I já mám své dny a to dost často, ale nakonec se přeci jen vše v dobré obrátí.

Úsměv nic nestojí a dobrá nálada naštve nejvíc lidí. Řešit problémy, které ještě nenastaly nebo které se vyřešit beztak nedají, je k ničemu. Úžasňák říká, že jestli má problém řešení, tak se vyjeví samo (nebo tak nějak). Zkrátka musíme k životu přistupovat s tím, že nevíme, jak dlouhý může být a také si ho řádně užívat. Stres nebo nějaké slzy jsou k ničemu. Hádky s okolím, které je nám blízké, nás pak stejně mrzí a trápíme sami sebe.




Proto se snažte být na ostatní takoví, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k Vám. Uvědomme si, že peníze, kariéra nebo dobré známky nejsou všechno a nehoňme se za takovými povrchními věcmi dnešního světa. Raději se s kamarádkou zasmějme u dobrého filmu nebo se přitulme k přítelovi. Važme si toho, co máme, kde žijeme a co můžeme dělat. Mnoho lidí je na tom hůře než já, než Vy a právě na ně bychom si měli vzpomenout vždy, když chceme napsat nějaký příšerný článek o našich obrovských problémech.


Zkuste se usmát, cítit se v pohodě a uvidíte, že i okolí Vás bude vnímat mnohem lépe. :)

7 comments:

  1. "žíj svůj sem a sdílej svou vášeň" moc pravdivý obrázek. Ty špatné dny máme všechni, je fajn mít kolem sebe lidi o které se člověk může opřít :-)

    ReplyDelete
  2. Live the life you love. Love the life you live. Nejpravdivější motto, co mám ...:)

    ReplyDelete
  3. Díky za pozitivně ladený článeček :-) Přesně tohle si tento týden snažím sugerovat, ale holt ne všechno se vyřeší samo.

    ReplyDelete
  4. Kéž by mi to zůstalo na mysli pořád a nepřetržitě, ale někdy prostě se neubráním.... Ale do té doby, než zkrat zase nastane, tak přesně tak, jak praví obrázek :-)

    ReplyDelete
  5. Zdravím Tě, má drahá!!! :) opět na blogu!

    ReplyDelete
  6. Děkuju :) Jinak pěkný článek ;)

    ReplyDelete
  7. Krásný optimistický článek! :] Ale většinou pomáhá vypsat se z negativních emocí, člověku se uleví, a při tom psaní si uvědomí, že na tom vlastně tak špatně není...

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!