Sunday 19 February 2012

Enjoy your life!

"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the number of breaths that take our breath away."



Jedno z mých neoblíbenějších hesel pro život. Pro ten současný i budoucí. Cestovat, mít psa, barevné akvárko, šatna se spoustou bot, velká okna v bytě, dobrá práci, dostatek peněz, skvělý manžel, velká a moderní kuchyně, spoustu receptů na sladké a na mističkách pestrobarevné makronky. 


Pokud chcete být šťastnými a spokojenými, jde to. Musíte se snažit, život Vám sice nedá nic zadarmo, ale pokud vidí Vaši snahu, odmění Vás. I když je Vám nejhůře, musíte jít dál. Brát si sílu z vlastní slabosti a tím všechny nejvíce zaskočit.
Věřím, že osudu se dá pomoci a štěstí jít naproti.
"Pokud se nikdy nevyznáme do neznáma, jak můžeme objevovat nová místa?" 
Snažím se to tak dělat. Snažím se vkročit do neznáma a vydobýt si lepší život, krásné zážitky a momenty. Ty si potom schovávám v krabičce vzadu v srdci a když je nejhůře, podívám se a nechávám se unést dobrými časy.


Nebojte se zkoušet nové věci, nebojte se konců ani nových začátků, zkrátka riskujte a žijte naplno. Nikdy nevíte, jak Vám osud zamíchá karty, kam Vás vítr zavane nebo kde se náhle ocitnete. Berte vše, co je a neodmítejte! 



5 comments:

  1. Ten obrázek je skvělý:) Asi si nějaký podobný taky namaluju:)) Jinak naprosto s tebou souhlasím:)Zatím pokaždé se mi snaha vyplatila:) Je strašně fajn, že se ti vrátil optimismus a odhodlanost :) (s)měj se :))

    ReplyDelete
  2. dokonalý návod na šťastný život. Prožitý, neprosněný :)))

    ReplyDelete
  3. Super obrázek, pravda, nemám ráda, když někdo akorát skuhrá a nic nedělá, i když sama těžko sbírám často odvahu něco dělat.. :-)

    ReplyDelete
  4. Slečno L.,
    je inspirativní číst tak hluboká slova a slibuju si, že se nebudu tak hnát kupředu a trošku víc si budu užívat přítomnosti.
    Tvá přání jsou moc krásná. Mám podobná, řadu z nich jsem si už splnila. Ale víš jak to je - jedno přání se splní, další tři se objeví. Nesouhlasím ale s větou "Kdo chce víc, nemá nic". ;-) Jsem přesvědčená, že chtění je silnou motivací a hnacím motorem. Ráda cestuju, miluju svého muže a psíka Tomíčka, naše velká okna v bytě, dokonce i svou práci, své knížky, hrnky po babičce i můj kabátek od Ashley Brooke. Ale chtěla bych o něco větší okna, víc kabátků, barevné akvárko, víc receptů na sladké a mnohem větší šatnu. Ale stejně je nejdůležitější a nejlepší ze všeho dát si ráno dobrý kafe a k němu pusu ;-).
    Splnění všech snů Ti přeje Vivi

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!