Wednesday 29 February 2012

Don't give up!

Panebože, díky bohu za to, že 29. únor najdeme v kalendáři jen jednou za čtyři roky. Dnešek se prostě nepovedl, ale všechno zlé je pro něco dobré a asi to všechno má tak být. Já zkrátka věřím na osud. Nesmíme se poddávat negativním myšlenkám a doufat v ty nejlepší zítřky. Však ono nějak bude.


Dnešek mě opět donutil přehodnotit si priority ve svém životním žebříčku. Donutil mě, abych se zamyslela nad sebou, svým životem a svým chováním k ostatním i sobě. Honění se za penězi a kariérou se odsunulo společně s mými ambicemi někam hluboko a já si zase přeji jen zdraví a lásku pro všechny.

A taky jsem zjistila, že paní na záchrance jsou děsně zvědavé a rády si povídají a zdržují! A že někteří doktoři prostě nejsou doktory a vůbec je nezajímá zdraví pacientů!

10 comments:

  1. Na záchrance? Snad se Ti nic vážného nestalo!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teri, neboj. Já jsem v pořádku. :)

      Delete
    2. Tak ani nikomu blízkému.... Tak ať je to cokoli, tak přeju, ať je to co nejdřív zase dobré!

      Delete
  2. Nebyla jsi náhodou v nemocnici v MB? Tady zdraví pacientů nezajímá žádného doktora.

    Http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nebyla, ale myslím, že nejen tam je to takové. I když musím uznat, že třeba Liberec je vážně špička. ;) Tentokrát jsem myslela praktické lékaře..

      Delete
  3. Aha, tak drzim palce, at je brzy vse v poradku :*

    ReplyDelete
  4. No... paní na záchrance se asi nelíbí že mám malo kontaktu s lidmi a doktoři? To je prostě problém... přítel po tom jak byl zmlácen a chodil na převazy jich v LBC vyzkoušel hodně, i mlaďochy co si tam asi plněj praxi a řikal že každej je jinej, někdo je ráznej a vše dobře i když drsně udělá a zavtipkuje, někdo je jemnej a ani ti pořádně neprohlídne co ti je a dá ti babskou radu co nepomuže... A pak jsou ti co je otravuje pomáhat lidem, tak proč traví tolik let na medicíně a praxí když je to nebaví, nebo maj pocit že z nich budou ministři zdravotnictví? Praktického jsem měla vždy super ale jednou jsem si vyjela názory na něj na netu a zjistila že pulka lidi ho nenávidí :D Doktor je asi záležitost vkusu :D
    Doufám že bude vše v pořádku a kdyby ne, tak aspon at se stará nejskvělejší doktor :)

    ReplyDelete
  5. 29.únor byl asi nějaký špatný pro všechny, mě se včera vůbec nic nedařilo. Tečkou bylo jak jsem nastoupila do špatného busu domů a řidič se na mě podíval "ve stylu ty seš ale blbááá" ale to jsou jenom takové ty malichernosti, co se stalo proboha??

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!