Thursday 19 January 2012

University and my other dreams

..v úterý byla v Mladé frontě Dnes příloha se seznamem vysokých škol. Zvýrazňovač dostal zabrat, začmárala jsem spoustu humanitních oborů na pražských školách. V sobotu plánuju navštívit Den otevřených dveří na VŠE v Praze, na fakultě mezinárodních vztahů.

Těším se tam jak malá holka. Děsně ráda bych tam chodila. A jestli se dostanu, budu se vztekat jako malej harant a nepomůže ani studená sprcha! Kdyby mě nevzali, tak se zbaví mého amoku leda tím, že mě někam zavřou - třeba do Bohnic, kam asi patřím. Ale není jisté, zda by to na 100% zabralo.


Víte, když se chce, tak všechno jde. Doufám! A taky bych potřebovala trochu štěstí a je ze mě diplomatka hned. Snažím se připravovat na testy. Chodím na doučování z francouzštiny - teda spíše přípravy na přijímací zkoušky. Chci si najít doučování matematické, angličtinu mi pomůže zlepšit můj milý. Sakra, koho by vzali, když ne holku, co se už už od třeťáku a miluje fakultu mezinárodních vztahů nejvíc ze všech lidí na světě.

Prostě budu dobrá. Prostě budu mezi tou 100 diplomatů. A čau!

11 comments:

  1. Přesně jak říkáš, koho jiného by měli vzít než tebe:-) Určitě to dopadne, to je jasnačka!

    ReplyDelete
  2. Přeji Ti aby se ti to splnilo :)) Jsi chytrá holka, tebe určitě vezmou i bez přímaček :P
    Já měla sen chodit na uměleckou a být jednou z těch zvláštních umělců, ale ejhle sen se zbořil jako domeček z karet, nevadí otevírá se mi mnoho lákavějších nabídek :))

    ReplyDelete
  3. Jasně, musí tě vzít, podle psaní jsi chytrá holka :) Taky si nepřipouštím jinou možnost než jít studovat angličtinu a francouzštinu, nic jiného by mě nečinilo štastnou :)

    ReplyDelete
  4. Určitě se tam dostaneš ;).
    Ten obrázek na konci mě dostal, už jsem si ho uložila do počítače :D. Nějak tak to vypadá zhruba u mě no :D.

    ReplyDelete
  5. Slečno L.,
    určitě Ti nehrozí žádný amok ani Bohnice. Naopak, vezmou Tě všema deseti a Ty si pak budeš užívat úžasná léta na škole. Vysoká je tak báječný období! Moc Ti držím pěsti = štěstí ;-).
    Pa pa. Vivi

    ReplyDelete
  6. Jo, přesně takhle odhodlaná jsem taky byla, a nevyšlo mi to :) Měla jsem zaplacené všechny možné kurzy, učila se nejvíc ze všech, ale stejně jsem nedosáhla toho nejvyššího výsledku. Ale tobě přeju, ať se ti to povede, akorát, že heslo když se chce, všechno jde, mi už teď přijde bezcenné. :)) VŠE je sakra těžká škola, mezinárodní vztahy jsou každý rok nabouchané, ale věřím, že se dostaneš. Pak už půjde jen o to, se udržet a nezbláznit se :)))

    ReplyDelete
  7. Já make-up nosím už asi od deváté třídy, protože mám hodně červené tváře a vypadám jak blbec :D Tenhle perfektně kryje takže jsem s ním spokojená, hlavně není vůbec mastný! Popraskaný lak je super, zatím se držím v nekousání nehtů, snad mi to vydrží :))

    ReplyDelete
  8. mně se zamlouval ještě pudr, rtěnka a tekutý linky, kdybych s nimi uměla :D

    ReplyDelete
  9. Věřím, že uspěješ! Moc Ti držím palce! :)

    P.S.: Děkuji za velmi milé komentáře, vždycky mě potěší a zahřejí u srdce ♥

    ReplyDelete
  10. Moc držím palce (a taky trochu závidím:-))

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!