Sunday 8 January 2012

Try it!

Nový rok, nové výzvy. Nemůžete se přemoci v kousání si nehtů. Máte nepořádek ve skříni? Chcete už dlouho roztřídit knihy? Nebo jste už po stopadesáté mamce koupili k svátku žlutou gerberu?

Vždy je co zlepšovat, vždy je spousta věcí, který jsou třeba změnit. K lepšímu. Proč ne teď? Před nástupem jara? Nebo s nástupem nového roku.

Přemýšlím nad koncem světa. Ne že bych v něj věřila, ale je to přeci jen důvod k tomu zlepšit něco zrovna teď. A když to nevyjde, snad máte možnost za rok. Nebo ještě dříve. Nikdo není bezchybný a Vy se máte možnost stát ještě lepšími. Máte na to, všichni. Chce to jen vůli a odhodlání!

Myslím, že si udělám pořádek ve své knihovničce a mamka ke jmeninám dostane rudou růži. I malé změny jsou změny.

10 comments:

  1. já bych se chtěla začít učit, šetřit a začínám od zítřka:)) ..tobě budu držet palce!:)

    ReplyDelete
  2. Zmena je zivot :) Ja se zacla ucit italsky ;)

    ReplyDelete
  3. já mám ráda změny, mám ráda ve věcech řád. mám ráda hezké a příjemné věci a vyhledávám je pro to, abych byla spkojenější. dokonce se taky učím, že nepříjemné povinnosti je třeba udělat a co možná nejlépe, protože vše zlé je k něčemu dobré. jsem si jistá, že jsem se nešrotila na všechny zkoušky a testy zbytečně. může se mi to hodit do budoucna. na střední jsem tomu nevěřila, ale přesvědčila jsem se, že tomu tak je. všechny sešity ze sš jsem vyházela s tím, že už se k tomu nikdy nevrátím a ejhle, studuju to zase a teď by se mi to hodilo ..
    snažím se být lepší a snažím se jít za tím, co chci. a cítím se být s každou překročenou překážkou silnější. něco ve mně je a já to objevuju a snažím se tomu uvěřit. pro tento rok mám velké cíle a jdu si za nimi :) chci aby tento rok byl pěkný a já si ho užila.

    ReplyDelete
  4. Skvělý článek - moc Ti za něj děkuji :) Jak to tak vypadá, zřejmě jsi převzala můj dřívější úkol - rozsévat víru a naději. :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Skvělé zamyšlení :) Možná bych také mohla zvážit i pár jistých změn a nechat se tebou inspirovat! Tak moc držím palce, ať se tvá předsevzetí daří plnit! :) A krásný nový rok! :)

    ReplyDelete
  7. moc krásně napsané,... člověk by se měl takhle zamýšlet častěji :-)

    ReplyDelete
  8. ha, taky jsem si už dělala pořádek v knihovně (prostě jsem ji předělala na jiný nepořádek.. tentokrát podle typu vázání :D) ale když se promění knihovna je to super pocit, nemohu si pomoc :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!