Tuesday 31 January 2012

Partying!

..miluju všelijaké oslavy a párty, i když na ně zas tak často nechodím. Když už se nakonec někam odhodlám, stane se z toho ta nejlepší akce za poslední dobu. Hlavně když se vám na ní děsně nechce..

Třeba jako v sobotu. Nejdřív jsme se při hledání cesty na chalupu s kamarádkou ztratily a protáhly si tak 10minutovou cestu asi tak o hodinu. :D

Byla ze mě havajská královna se spoustou poddaných a šlechtičen - dokonce i krále jsem měla (jen se pak zjistilo, že je gay!), vzniklo spoustu zajímavých a nepublikovatelných fotek, vypilo se snad úplně všechno, moc jsme nespali, protancovali jsme bačkory.. Zkrátka paráda! :)

Co Vy a paření? Užíváte si každý sobotní večer na diskotéce? Nebo to není nic pro Vás?

5 comments:

  1. Tak tohle přesně znám, když se mi na nákou akci vůbec nechce tak je to nakonec ta nejlepší akce,... moc často někam nechodím, tak jednou dvakrát do měsíce a bohatě mi to stačí

    ReplyDelete
  2. Tak to mám asi podobně jako ty, nijak často na akce nechodím, o to víc si to užiju, když už vyrazím :-) Hlavně když se mi nechce, jak říkáš, no :-) Příští týden se chystáme na ples, docela se těším, což nevěstí nic dobrého :-D Jinak ta tvoje akce vypadá na pořádně rozjetou párty, fajn že sis to tak užila :-)

    ReplyDelete
  3. na diskoteky teda nechodim, protoze disco nesnasim, ale party jako takovy mam rada :) rada zajdu s kamaradama do baru nebo hospody nebo usporadame neco u nekoho doma :) a co uplne miluju jsou grilovacky :)

    ReplyDelete
  4. Nemám ráda typické diskotéky, ale když se sejdu s mojima, posedíme nad skleničkou, tak to přímo miluju! ♥ To s nima někdy jdu i na diskotéku. :D Nedokážu si představit víkend, který prosedím doma. Mám ráda velké prostory, lidi, kvalitní hudbu... takže doma umírám, když se o víkendu nejdu vyřádit.

    ReplyDelete
  5. Nemám ráda typické kluby a velké párty.. Spíš posezení v hospodě s kamarády nebo milým, případně nějaká oslava narozek, v létě chlastačka pdo širým nebem, alkohol na vodě nebo na podobné akci a tak.. :) Ale ne prostě diskotéky a narvané kluby, to není nic pro mě.. :) No a navíc na vzduchu se pak lépe střízliví a není tolik špatně ráno.. :D

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!