Tuesday 3 January 2012

New Year's Eve

Nejlepší Silvestr za můj 17 let dlouhý život. :)





Nejpohodovější, nejklidnější a nejzábavnější. Po dlouhé době mi konečně bylo dobře a nerostly mi moudráky nebo jsem neměla chřipku a v sobě ibalgin, což mě trápilo v předchozích letech. Byli jsme s Úžasňákem u něj, cpali se, pili dětské šampáňo, nealkoholický svařák (což je mimochodem děsná bašta), koukali na Harryho Pottera, byli venku postavit sněhuláka a vyprskat prskavky. Mačkali jsme se v jedné posteli, což mi ale vůbec
nevadilo a ráno jsem se probudila v náručí mého nejmilovanějšího.

Minimálně 1000x lepší než nějaká "super" párty. :) ♥

12 comments:

  1. hezké :) já svůj Silvestr slavila pracovně, ale taky jsem si to docela užila, jelikož jsem byla v práci přímo na párty v hotelu :)
    jak udržuju vlasy? no tak tady na fotce je mám natočené loknovací kulmou, ona dokáže vlasy krásně upravit a hezky se pak lesknou. jinak ale mám s vlásky docela problém, mám pocit, že jich mám neustále méně a méně .. takže si v nejbližší době zajedu někam koupit hmoždíř na lněná semínka a budu je do sebe cpát, dokud mi nenaroste hustá hříva :D
    jinak se o vlasy starám tak nějak normálně: šampon, kondicionér, jednou, dvakrát do týdne maska a jako bezoplachovou péči používám olejový přípravek od L´Oréal Professionnel, o kterém jsem kdysi psala recenzi. miluju ho, je skvělý :) v nejbližší době taky musím zajít ke kadeřnici, na jaro si nechám trošičku zastříhnout konečky, aspoň 3 cm, potřebují to jako sůl! mně když vlasy narostou přibližně do této délky, tak to s nimi jde od desíti k pěti a potřebují ušmiknout :/ moc mě to mrzí, celý život sním o vlasech až po pás. ale na to nejsou stavěny ...

    ReplyDelete
  2. Tak koukam, ze taky super Silvestr, to jsem rada :) S pritelem je to proste nejlepsi :)

    ReplyDelete
  3. Nojo, idylka! Krásně se to čte a ještě líp se to závidí =) Máte krásnýho sněhuláka, ale kde má pan Úžasňák ty ruce =D Už se nemohl dočkat =D
    P.S. máš tak dlouhý vlasy! to se nezdá!! =)

    ReplyDelete
  4. Přesně jsi popsala představu mého ideálního (nejen) Silvestra :). Vidím v tom mnohem větší smysl a potěšení než v tom ožrat se jako hovado a nic si nepamatovat.

    ReplyDelete
  5. Tak to je fajn, že jste si to tak užili :-) A máte krásnýho sněhuláka, u nás teda není ani nebylo po sněhu ani památky.

    ReplyDelete
  6. Tak to si jediná které si té masky všimla :D nu uvidíme, ještě jsem ji nevyzkoušela :))

    Vypadá to na strašně příjemně strávený Silvestr :)) zní to totiž hrozně roztomile! A hlavně Vám určitě nebylo ráno tak špatně jako mě :D I když je fakt, že my nezadaní rači trávíme Silvestra obklopeni alespoň tak 50ti přátel :)

    ReplyDelete
  7. zlaty snehuliak:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Prý Ukrajinci to byli.. ale blbě se mu to pamatuje. A kšiltovku vzali protože nic jiného u sebe neměl.. a je fakt že jestli se trochu vyznali, tak cenově na tom dost vydělali.. ale zas má to výhodu, že prý už přítel nebude takhle pít a chodit sám v noci (měl možnost odejít s přáteli) takže zkušenost, která se mně osobně líbí, budu mít klid :) Bylo to okolo druhé třetí v noci, tak se neboj, jen buď vždy v partě nedementních lidí.

    Čmelák za peníze? Ty jo ani bych nečekala že za takovou práci platí (nevím, přijde mi to tak suprové že bych za to měla já platit :D). Sama v lese bych být nechtěla i když jsem z dětství zvyklá ale život naučil se bát. Bylo to fajn? :)

    ReplyDelete
  9. Přítel řiká, že do Jablonce by nikoho nepustil a sám by tam taky nechtěl. A já od té doby co jezdím do Liberce kde je mnohem méně lidí (včetně těch co mě děsí) se hrozně bojim v Praze.. a ted už se bojím všude :D Kde jsou ty dny, kdy si přede mnou všichni schranovali kabely? Už asi nevypadám tak zanedbaně pankáčsky.

    Za ten odkaz děkuji, na mě komáři nelezou a v hlíně se hrabu míň než bych chtěla (je to legrace dokud to nezačne studit :D) takže by to mohlo být to pravé... A že to padlo na Francii je náhodou super, za zážitek máš další zážitek, komu se to poštěstí? :)

    ReplyDelete
  10. Připomněla jste mi dávnou dobu, kdy mi taky jedna malá, společná postel nevadila, ba naopak a kdy každý den, strávený bez mýho chlapa byl naprosto nesmyslný a zbytečný. To byla super doba:)
    Hodně štěstí do nového roku.

    ReplyDelete
  11. v lékárně tuhle kosmetiku prodávají :)
    http://www.sanoflore.net/cz/StoreLocatorG.aspx
    zkus toto

    ReplyDelete
  12. Hele běžně v obchodech asi ne, ale na netu to seženeš bez problému :)) A nebo se poptat u kadeřnice, ale tam já třeba už hodně dlouho nebyla :D A taky záleží na tom jakou značku kadeřníci používají.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!