Friday 6 January 2012

I just want to have a good time!


..po pokoji voní káva. A nad hrnečkem se vznáší pár mých snů a přání. Jejich seznam se neustále rozšiřuje. Jsou tam naprosté maličkosti jako nový lak na nehty, náušnice s pírky nebo dorostlé obočí, které jsem si jednou vytrhala nakřivo a od té doby tak zůstalo. Pak se tam nachází velké sny. Velké pojmy jako rodina, děti, dům, labrador. Jsem rodinný typ. Už odmala. Zkrátka se ve mě ten mateřský pud nezapře. Stejně tak toužím po grilpárty s přáteli. Až budu tou úspěšnou třicítkou - což je další cíl.




Jsem ambiciózní a dokážu se do věcí pořádně opřít, když chci. A já chci. Chci být úspěšná, bohatá, zamilovaná a šťastná. Což je těžký úkol. Zvládat rodinu práci a ještě volný čas, to dá zabrat.

Také chci vařit a hlavně péci. Miluju ruce upatlané od těsta a zamoučené tváře! Miluju vůni koření, spálené jíšky a ještě raději si pochutnávám na všech těch laskominách. Nic ovšem nemá na pocit, který mám, když všem chutná a talíře jsou prázdné.

Chci být šťastná s Úžasňákem a užívat si chvilek, které mě naplňují nejvíce ze všeho.

Mé nejbližší sny jsou zaměřeny na školu. Přiznávám, že se ráda učím. Ráda se zlepšuji, mám ráda dobré známky a jdu si za vyznamenáním. Chci odmaturovat na vyšší úrovni. Chci studovat diplomacii. Chci využívat stáží, cestovat. Chci umět mnoho jazyků. Chci pořád tak hodně číst.

Chci toho moc? A i kdyby, víte co se říká. Že když se chce, všechno jde! Věřím tomu.

9 comments:

  1. To víš, že jde všechno. Hodně štěstí! :)

    ReplyDelete
  2. Urcite! Moc ti drzim palce! :)

    ReplyDelete
  3. Jsi úžasně ambiciózní a jde vidět, že to nejsou jen plané řeči, ale pro úspěch jsi ochotna udělat hodně :) A to je úžasné, když ten člověk jen neřeční, ale i koná :) Takže přeji hodně úspěchů :) :*

    Já osobně mám teď v pořadníku cílů a snů - úspěšně udělat maturitu, dostat se na žurnalistiku, být šťastná s milým a tak.. no a do budoucna se chci začít učit finsky (fascinuje mě ten jazyk a všechno!!), být novinářkou, mít rodinu a tak.. :)

    ReplyDelete
  4. taky věřím tomu, že Že když se chce, všechno jde! :) Budu ti držet palce:)

    ReplyDelete
  5. Doufám, že se ti to všechno povede přesně tak, jak píšeš. Ale věřím, že ano :-) Je vidět, že opravdu víš, co chceš, což moc lidí neví.... No každopádně přeju hodně štěstí :-)

    ReplyDelete
  6. děkuju :) já tedy Rihannu miluju, je to skvělá zpěvačka. má naprostou nádherný hlas a má mnoho krásných písniček. na první poslech ty nové nejsou hned tak pěkné, to je tak u všech písniček, to až časem se oposlouchají a začnou být krásné. ale z těch starších miluju třeba Umbrella, California king bed, nebo Russian Roulette je skvělá! a hodně dobrých má na albu Loud, tak dál :)
    je pěkné že jsi tak ambiciózní a tolik toho chceš v životě dosáhnout. určitě to všechno jde, anbo se tomu dá určitě aspoň výrazně přibližít. je to všechno rozhodně lepší, než nechtít od života nic, žít ze dne na den a o nic se nesnažit. takové už to dávno ani já nechci a mám spoustu cílů :) jsou o vzdělávání, jsou o vydělávání peněz na hmotné sny. o lásce se raději a ni nezamýšlím, protože je to takové všeljaké poslední dobou a mně se na to ani nechce myslet.

    ReplyDelete
  7. Kéž bych měla alespoň špetku tvé ambicióznosti :) Přeji ti, ať ti to všechno vyjde ;)

    ReplyDelete
  8. Poslední odstavec jako bych psala sama! Ambiciózní jsem také, ale vůle už je menší :( A věřím, že jednou všeho tohoto dosáhneš :)

    ReplyDelete
  9. Právě si od Tebe vypůjčuji trochu životních ambicí a nadšení, smím? :)) Sny jsou od toho, aby se plnily, a tak Ti z celého srdce přeji, ať i Tobě se plní :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!