Monday 7 October 2013

DIARY: Nový život vysokoškolačky

moji milí, moc Vás po dlouhé době zdravím a doufám, že jste na mě všichni nezanevřeli a pár duší, které se tu ještě pozapomněli, se najde.


měsíc září byl ve znamení nové práce, nové školy, nového města, nových lidí, nového bydlení a vlastně to přídavné jméno NOVÝ se mi odteď bude spojovat se zářím. byl to náročný měsíc, hlavně co se časového hlediska týče. zkoordinovat své cestování po Praze s mým nulovým orientačním smyslem, zkoordinovat školu s prací a mnoho dalších věcí..

ale zvládla jsem to. bydlíme s Úžasňákem na koleji, mám nové skvělé spolužáky a možná se z nich stanou ti přátelé na celý život, na které jsem ještě neměla štěstí. možná se stanou z mých kolegyň. práci mám v rámci možností dobrou, hlavně co se času týče, tak je skvělé, že nemusím ještě během dne pendlovat mezi dvěma místy, ale mám v jeden den buď školu nebo práci. do školy chodím celkem ráda,  i když cvičení z jazyků jsou poměrně šílená, hlavně na francouzštině jen valím oči. přednášky jsou z 99% nepovinné, takže i když jsem velký snaživec, nikdo mě nedonutí sedět na tak zbytečných hodinách, protože vím, že některé věci se raději naučím z učebnic nebo materiálů na tak pověstném všeborci sama.

a žiju v Praze! miluju to město, konečně jsem na svém místě. hodně lidí, stále nějaká akce, spousta míst, kam zajít. a právě o tom může být můj blog v následujících týdnech..


vím, že už po několikáté se dušuju, že teď už budu psát. psát pravidelně. a pak opět není čas. moc ráda bych si čas našla, ale opravdu s ním kolikrát neskutečně bojuju a blog se musí odsunout dál a dál.. ale v rámci nějakého tréninku time managementu, který nutně potřebuji, se s blogem opět pokusím dostat dál.

mějte se prozatím krásně a hezké, i když už celkem mrazivé, podzimní dny! ♥

pictures: weheartit.com

2 comments:

  1. Věřím, že se to bude v Praze líbit. :-) Tolik novot, to dá jednomu zabrat. Doufám, že si budu moct brzy přečíst nějaké nové články. :-)

    ReplyDelete
  2. Jsem ráda, že se ti daří tak dobře :) Já jsem naopak ráda, že jsem z Prahy zmizela, ale ať se ti tam moc líbí a jsi tam štastná :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!