Wednesday 3 July 2013

READING: BELLA magazine (july+august)

jedna z mých nejoblíbenějších (nejen) letních činností je čtení. zavrtat se do knihy, slunit se a popíjet nějaký skvělý ledový nápoj. přes léto roste můj nákup módních, lifestylových  a dalších časopisů. ale co ty internetové, ty zdarma? není totiž vůbec špatné si místo pár stránek raději koupit zmrzlinu.

i proto bych Vám dnes ráda představila časopis BELLA, ve kterém si každá najde cokoliv, co ji zajímá. na tomto prázdninovém (takže i dvakrát větším, delším) vydání jsem se maličko podílela i já. proto budu ráda, když mi napíšete, co se Vám v časopise líbilo nejvíce a o čem byste si třeba rády početly příště. :)

a protože další číslo vyjde až v září, podívejte se třeba na facebook BELLA magazine nebo si zkraťte si čekání nějakým starším vydáním. příjemné počtení! ♥

4 comments:

  1. Skvělý děkuju, hned mám co číst. Jen co příjdu z práce:)

    ReplyDelete
  2. Tenhle "časák" je vážně super, vždycky tam najdu spoustu zajímavých a užitečných článků. Tohle číslo jsem zatím jen v rychlosti prolítla, ale jelikož jsem zrovna dostudovala cestovní ruch, svojí náplní se mi perfektně strefilo do vkusu. Těším se, až si přečtu všechny ty skvělé zážitky lidí a taky konečně někam vyrazím :))

    ReplyDelete
  3. a zase niečo nové a čítanie, dík za tip :)

    ReplyDelete
  4. tak snad se Vám bude líbit, dámy. :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!