Thursday 28 March 2013

Na skok k blogu a kde mě teď najdete..

Moji milí,

weheartit.com


zdravím Vás opět po dlouhé odmlce a pevně věřím, že někteří z Vás na můj blog nezanevřeli a občas sem zavítají třeba dočíst nějaký ten starý článek. Momentálně jsem v takové časovém presu (aneb neumím si zorganizovat život), že na blog nezbývá příliš času, což mě mrzí a opravdu po maturitě a přijímacích zkouškách plánuji velký návrat - se změnami, které jsou zde vyloženě nutné!

Momentálně mě můžete najít hlavně na instagramu, který už dostihl i mě a já spamuju o sto šest, ne-li více.
Zkuste zadat zajickova_lucie a mrknout, co se u mě děje. Budu ráda, když mi napíšete svá instagramí jména a já budu moci nakouknout k Vám.



Jo, tady máte něco k poslechu. Zbláznila jsem se do té písničky a kluci mi připadají roztomilí. Divné, maturita už mi leze na mozek. ↓



Přeji Vám do nadcházejících dnů hodně úsměvů a sluníčka (nejen) na nebi. Mějte se krásně a brzy napočtenou i tady (nepředpokládám, že to vydržím až do června).

Vaše slečna L. ♥

5 comments:

  1. úsměv a sluníčko, to potřebujeme!

    ReplyDelete
  2. ten song je super a ti kluci se jistě nesešli v jedné skupině jen tak náhodou ... :D

    ReplyDelete
  3. No už abys byla zpátky :) měj se krásně! :)

    ReplyDelete
  4. Jojo, maturita byla na zcvoknutí ;D, nejhorší je ten stres, jak prostě čekáš na ten den, kdy přijdeš nařadu... ale ten pocit,kdy to z tebe všechno spadne, kdy to máš zasebou.. k nezaplacení :)

    ReplyDelete
  5. Už se těším na tvůj návrat, a přeji hodně štěstí u maturity a at ti vyjdou příjmačky

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!