Friday 15 February 2013

Jak zatím proplouvám rokem 2013..

Po dlouhé době mě zase něco přitáhlo na blog, což je podivné. Poslední dobou jsem vůbec neměla chuť sem chodit, cokoliv psát.. Což bych Vám asi neměla říkat, co? Na druhou stranu, "tvůrčí" krize (nebo jak si tenhle stav nazvete) potká asi každého. Obzvláště v čase, kdy každá minuta bývá drahocenná a nestíháte absolutně nic. Přijde pak na řadu osekávání aktivit, bez kterých přežijete.





Co tedy dělám, že nemám čas?

  • Učím se. Asi žádná novinka, učí se všichni. Psala jsem minulý týden NSZ (Národní srovnávací zkoušky) a dopadly, jak dopadly. Tedy bídně. Ještě že je více pokusů. A upravím svůj učební plán, který tentokrát selhal a také budu méně vynechávat.
  • Pracuju. Pořád. Už mě to začíná někdy otravovat, ale peníze jsou peníze. A já je opravdu potřebuju. Na příjimačky, plesy, autoškolu..
  • Autoškolím se. Už skoro půl roku. Nemám čas, učitel nemá čas. Takže to s milou Suzuki SX4 táhneme už celkem dlouho. Vypadá to ale, že se blížíme ke zdárnému konci.. 
  • Summitím. Divné slovo, co? Ale mrkněte na stránky Pražského studentského summitu a třeba mě někdy v sekci OSN → WTO → ministryně Švýcarska objevíte (taková sekce tedy reálně neexistuje, jen jsme chtěla popsat stručně svou "funkci"). Za chvíli se odebírám na doprovodné programy, které pro nás organizátoři připravili.
  • Plesám. Tedy plesat budu hlavně 22.2. na svém maturitním plese. Takových příprav, že kdybych to věděla dopředu, nestanu se jedním z hlavních organizátorů. Za dobrotu na žebrotu, ve třídě se dohadujeme, už máme všichni ponorku a těším se, až to bude za námi. Mám ale božské šaty a účes, takže to musí dopadnout dobře! 
  • Lítám po doktorech. Zubař, kožní. V rámci příprav na ples jsem absolvovala zkoušku líčení a nepěkně jsem se osypala, takže zobu prášky jeden za druhým a modlím se k pánu Bohu, ať mi vyrážka zmizí. Oproti šatům a účesu se líčení celkem obávám a stále váhám, zda znovu riskovat osypku..

5 comments:

  1. Trochu moc je toho na tebe :) ale za půl roku to opadne a bude hej :)

    ReplyDelete
  2. no v každém případě se nenudíš :) je lepší se stále něčím zaměstnávat, alespoň tak svůj život žiješ naplno. důležité také je, aby tě to také bavilo :)

    ReplyDelete
  3. Ano ano, ty vzpomínky na ,,maturitní hádky",kdy každý chce něco jiného a domluvit se je uměním, mám ještě stále v hlavě, i když už tomu jsou 2 roky(fuj, to ten čas ale letí:D). Nakonec když o tom tak zpětně přemítám, tak jsme všechno vybrali uplně nejlíp, co se týče šerpy, stužek, skleniček, květin, jednoduše bomba!:)
    Přeju ti,a´t si taky krásně užiješ svůj maturitní ples, na který budeš mnohokrát vzpomínat (to mi připomíná,že bych si ho mohla opět pustit na dvd xD, je to tak dojemné:)))), at zdárně dokončíš autoškolu (taky sem ráda že jí mám xD, teď už bych se k ní asi v tom nedostatku času nedokopadal vůbec:DD), a prostě tak nějak celkově a´t to přežiješ:)

    ReplyDelete
  4. Přeju at tu autoškolu zdárně dokončíš :-)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!