Thursday 11 October 2012

500 Days Of Summer


Po dlouhé době článek a po ještě delší době článek přidaný do rubriky s filmy. Podzimní večery a vůbec celé pochmurněji laděné dny vybízí k tomu zachumlat se do peřin a s horkým čajem, kávou, svařákem (dosaďte si to, co máte rádi) sledovat nějaký zajímavý film.


500 Days of Summer nebo 500 dní se Summer, jak chcete. Je to každopádně báječný film! Báječné obsazení - Vy, co mě znáte více, určitě víte o mém obdivu Josepha Gordona Levitta a Zooey Deschanel je nádherná, roztomilá a můj obdiv k ní je také nemalý - chodí ve filmu i úžasně oblékaná. Takže naprosto dokonalá hlavní dvojice podobně jako v P.S. I love you.




Film má strašně zamotaný děj, je to (velmi stručně řečeno) o velké lásce, o velkém trápení a zase velké lásce. Možná si říkáte, že je to jedna z těch připitomělých komedií, které jsou si podobné jako vejce vejci. Podle mého tomu ale tak není, zkrátka se podívejte a uvidíte.
Ten film je tak opravdový, už jen kvůli tomu, že tak to opravdu v životě chodívá. Dva lidi svede náhoda, jeden se snaží toho druhého získat, ale nejde mu to, pak se to možná podaří nebo taky ne a vztah není jen o krásných věcech..
Na film jsem koukala s Úžasňákem a líbil se i jemu, můžete se svou drahou polovičkou alespoň každý hájit své pohlaví, my se u toho dost poškorpili, ale i pobavili. :)

Edit o pár minut později.. jedna z mých nejoblíbenějších písniček filmu ↓





Máte pro mě na oplátku Vy tip na nějaký film - nejlépe komedii, romantiku? Ať pořád nekoukám na 500 Days of Summer na střídačku s P.S. I love you.


P.S.: Na závěr bonusovka Josepha. No co Vy na něj?




12 comments:

  1. 500 Days of Summer jsem viděla jednou, a od té doby chci pořád znova a znova. Joseph je podle mě "the perfect man", a jednou si ho možná vezmu.
    Je fajn zase od Tebe něco číst! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak šup, rychle to napravit! :)

      Joseph mi v něčem připomíná Úžasňáka, toho si možná jednou vezmu já. (Jířo, vím, že Ty chtít nebudeš :D)

      díky, Juno. :) abych se přiznala, tak pod nátlakem Tvého komentáře jsem se konečně dokopala. :)

      Delete
    2. Napravuju v jednom kuse, když si najdu jen chvilku volného času mezi studiem :D. Tak to mne těší, tedy ovšem jenom pokud psaní toho článku těšilo i Tebe :D :).

      Delete
  2. Jee, to jsem kdysi videla a vim, ze to bylo dobry, ale uz si to moc nepamatuju... Budu si to muset osvezit :) Co se tyce filmu tak doporucuju: Factory Girl, Die Welle, La delicatesse (muzes si procvicit franinu ;), Evita, Keith, La nuit americaine (opet francouzstina :), Zwartboek, Singles a pokud bys chtela poznat korejskou kinematografii, tak Welcome to Dongmakgol ;) Romantarna je jenom La delicatesse, Keith a Singles, ale vsecko je to skevly ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. díky za záplavu jistě dobrých filmů, Úžasňák už si snad píše a stahuje. :))

      Delete
  3. tenhle film se mi moc líbil:) není to taková ta hloupá romatciká komedie typu Friends with benefits, a toho si cením :)
    a můžu doporučit film Půlnoc v Paříži :)

    ReplyDelete
  4. Já ten film moc nemusím, protože negativní vzpomínky, co s ním mám spojené...
    Ale Joseph je skvělý herec. Občas jdeme po ulici s mužem a vidíme kluka co vypadá podobně a pak si šeptáme, že je to on :D no je to jeden z našich oblíbenců, navíc je sdílný i na internetu, je to zástupce naší generace :P

    ReplyDelete
  5. Já ten film viděla, ale nesdílím to nadšení z něj. Nepřišlo mi to až tak úžasné. Ale herce vybrali skvělé, jen co je pravda! :) Já doporučuju Like Crazy.

    ReplyDelete
  6. Tak už vím, nač se budu muset podívat :)

    ReplyDelete
  7. děkuju za tip na film ještě jsem ho neviděla :)

    ReplyDelete
  8. Joseph je mimořádně pohledný chlap s krásným úsměvem, přesně můj typ:)Možná i díky němu mám 500 dní se Summer tak ráda a svoji roli zahrál bravurně, po celou dobu jsem jí záviděla, že ji měl tak moc rád :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!