Wednesday 11 July 2012

Vzdělávám se i během prázdnin

..ale v bankovní sféře.


Jak jsem slíbila, tak musím udělat a konečně se Vám pochlubit se svou prací, kterou sice ještě nevykonávám, ale blížím se k tomu. :)



Má brigáda se oficiálně nazývá jako "práce telefonního bankéře v telefonním centru v Komerční bance" a náplň práce by měla být obsluha klienta v telefonním bankovnictví. Takže je to zjednodušeně práce v call centru, kde dělám telefonistku a pracuji s lidmi. 

Kolektiv mých kolegů je naprosto úžasný - jsme všichni mladí, téměř všichni vysokoškoláci, do 30 let věku. Naši školitelé a nadřazenější a zkušenější kolegové jsou také úžasní, příjemní a sympatičtí. Zázemí KB se mi velmi líbí, je vidět - narozdíl od ostatních společností - profesionální přístup, vážení si nového zaměstnance (i když je na brigádnický poměr) a příjemné vystupování na straně všech. 
Samozřejmě se naprosto stejné chování vyžaduje i od nás pracovníků, což je naprosto pochopitelné a troufám si říci, že velmi dobré i pro nás. Tato práce mi podle mě může dát více než bankovní znalosti nebo naučit správné komunikaci.

Sice musím dojíždět do vzdálenějšího města, ale finančně se mi to pořád vyplatí a navíc práce se mi bude hodit i v životopise do budoucna nebo ve studiu VŠE (zda se sem dostanu).

Zatím procházím školením, takže doufám, že se zdárně probojuji dál do ostrého styku s klientem a sluchátka z hlavy jen tak nesundám. Za tuto práci jsem nesmírně ráda, rozhodně lepší než má letošní práce v lesní školce, kde jsem byla v lese, sama, poštípaná od much a vystrašená v hnusném počasí.

Teď Vám nezbývá nic jiného než držet mi palce v pátek, kdy bych měla dělat závěrečné testy z produktů a komunikace s klientem. Já mám zase za úkol naučit se milion sto padesát věcí, které nám od pondělka sdělili školitelé v různých blocích o různých produktech a postupech, což dá taky práci.


A co Vy a Vaše brigády? Sehnali jste nebo ne? Chce se Vám pracovat (předpokládám spíše, že ano - i kvůli penězům).

7 comments:

  1. Pani, to je skvely! V patek budu moc drzet palce! Ja bych rada, ale nedari se mi nic sehnat :(

    ReplyDelete
  2. To jo, musí to být zajímavé. Taky dělám tak trochu telefonistku, když zvedám v práci telefony na rozvoz pizzy :D

    ReplyDelete
  3. Tak to máš super :))) Ať se ti to v pátek podaří:) Jsem na tom obdobně jako Jedikats bohužel:( Malé město mezi dvěma industriálními městy, takže všude berou samé absolventy škol technického zaměření:(

    ReplyDelete
  4. Tak to je skvělé, že Tě to zatím baví a jsi v dobrém kolektivu :-) V pátek samozřejmě držím palec a díky za navedení na pařížské články :-)

    ReplyDelete
  5. Já hlídám svoje sestřenice, je to docela v pohodě. Ať se Ti v práci daří, samozřejmě budu taky držet palce! ;) :)

    ReplyDelete
  6. Jo jo v komerčce na call centru začínal snad každý :-)

    ReplyDelete
  7. Já teď dlouho nechci nic s daněmi a celkově ekonomickou sférou vidět. Pěkně jsem se s ní teď potrápila. Máš ale pravdu, že se ti ta brigáda bude hodit - minimálně pro budoucí rozhodování ohledně bank apod. Moc ti to přeju a snad tě to bude bavit.

    Já brigádu mám - jako každý rok - na koupališti. Točím pivo a děsně mě ta brigáda baví. Miluju ty lidi (i když jsou občas otravní), co si chtějí povídat a poznávání nových lidí a tak.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!