Wednesday 4 July 2012

Poslední prázdninové dny


Možná se divíte nadpisu, ale já tuším, že mé letošní prázdniny pomalu ale jistě končí, protože od pondělí nastupuji na svou vytouženou brigádu (doufejme tedy, že nic nezakřiknu!) a konečně se s Vámi podělím o to své velké tajemství (ne, nečekejte nic ohromného, žádný vysoký post, ale věřte, že mám tak velkou radost právě z této pracovní nabídky, i když to není žádné terno).

Zítra odjíždíme s Úžasňákem na chalupu, kde strávíme pěkný prodloužený víkend. Loni jsem si každičký pobyt strašně užila, odpočinula si od Facebooku, internetu, svých rodičů a okolí. Také jsem se naučila řezat dříví, štípat ho a různé další práce kolem domu. A věřte nebo ne, ta kutilská práce mě docela bavila. Kdyby se mi nevydařily mé sny, půjdu snad pracovat někam do lesa nebo "hodinový manžel". :)


Jak si užíváme prázdniny Vy? Pracovně nebo jen relaxujete? Podělte se se mnou o tipy na výlety, procházky nebo další prázdninové aktivity. :)

13 comments:

  1. Na chalupě je vždycky báječně. Čerstvý vzduch, příroda, jiné prostředí atd :) Jsem zvědavá na tu brigádu :))

    ReplyDelete
  2. Tak joo, beru Tě za slovo a v případě nouze žhavím drát a volám kutilku Lucku, jo? :-) Víkend si určitě užijete :-)

    ReplyDelete
  3. U mě jde právě o to, že sice studuji literaturu, ale mám i novinářskou práci, PR nebo rétoriku, takže je to nasměrované i na tu práci v médiích a to se mi líbí. Diplomacie bude hrozně těžká, ale věřím, že ji zvládneš. Pak už jde jen o to, sehnat nějaké dobré místo, což je dneska strašně těžký ve všech oblastech.

    ReplyDelete
  4. super fotky a závidím ti brigádu, já nemůžu vůbec nic sehnat =(

    ReplyDelete
  5. a co že to budeš mít za práci? :)

    ReplyDelete
  6. Jsem se úplně lekla, že se zkrátily prázdniny :DD

    ReplyDelete
  7. užívam si prázdniny, relaxačne! :)

    ReplyDelete
  8. Moc ti to přeju, obojí si užij :-)

    ReplyDelete
  9. Ja jedu na chatu zitra s pritelem a moc se tesim :) stipat drivi a podobne asi nebudem, spis budem odpocivat, relaxovat a podobne, a verim, ze si to tam poradne uzijeme :)
    mej se krasne, take jsem zvedava, o jakou se jedna brigaduuu :))))))

    ReplyDelete
  10. Slečno L., gratuluju k brigádě! A prací určitě prázdniny nekončí! ;-) Už se těším, až nám tu pak budeš ukazovat úlovky, který si z peněz z brigády pořídíš! ;-)
    Vivi

    ReplyDelete
  11. Jaká je ta vytoužená brigáda??:)To se čtenářům nedělá takovéhle tajnůstky;)) prosím pěkně nějaký článek o vašem pejskovi :) Určitě už povyrostl:) Jsem na něj zvědavá:) Ať žije má vášeň pro ty čtyřnohé přátele:))

    ReplyDelete
  12. jé, tak si tu chatu užij:) A brigáda, sice otrava, ale jsou peníze a poznáš nové lidi, takže super ;D
    já pořád chodím na bazény, ven, jedu i k babičkám se ukázat po dlouhé době zase :D.. :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!