Saturday 21 July 2012

INSPIRATION: Nick Vujicic

O tomhle pánovi někdo z Vás možná slyšel, někdo z Vás možná viděl videa s ním nebo dokonce vlastní jeho DVD (to bych, mimochodem, chtěla taky!).


Life without limbs nebo Attitude is altitude - neříkají Vám tahle hesla a také odkazy na webové stránky Nicka něco? Jestli ne, tak se MUSÍTE podívat na toto video (a připravte si kapesníky):


a vůbec nevadí ta žalostná kvalita


Nebo na tohle, kde dokonce Nick nazpíval písničku a natočil k ní skvělé video:





Těch videí a článků a všeho je strašně moc a já vám doporučuji číst všechno, co najdete a má něco společného s tímhle úžasným pánem.

Neustále si stěžujeme na to, že nám něco chybí, že jsme nešťastní, že náš život není dobrý. Ale proč? To my svůj život činíme takovým jaký je, přinejmenším z větší části. Jak vidíte, tak člověk, který nemá ruce ani nohy a k jakýmkoliv činnostem používá svůj "pahýlek", je šťastný! Proč by tedy nemohl a neměl být šťastný člověk, který je na tom zdravotně o tisíce procent lépe? KAŽDÝ MŮŽE BÝT ŠŤASTNÝ - i Vy, bez nových černých jeansů, s malými prsy, křivým nosem nebo s tím, že nemáte přítele, prostě s čímkoliv.

V Nickovým slovech je tolik pravdy, motivuje tisíce lidí po celém světě a dodává odvahu, sebevědomí a také chuť žít a být šťastný. Je to můj velký vzor a osobnost, které bych se ráda svým myšlením jednou přiblížila. Zamysleme se nad sebou, svými problémy a svým přístupem k okolí a především k sobě. Mějme se rádi, protože nejsme ničím podřadným ale naopak jsme každý originál a unikát!


.. další videa na Nickově youtube



4 comments:

  1. Nick je úžasný, obdivuju ho za to, že to prostě nevzdal a bojoval a bojuje. Jeho myšlenky a "rady" do života jsou skvělé a rozhodně pravdivé.

    ReplyDelete
  2. Nicka uplne zboznujem, je to neskutocne inspirativna osobnost a vzdy ked sa citim na dne, spomeniem si na neho...

    ReplyDelete
  3. já osobně bych zcela vypustila šampony se silikony a spíše střídala ostatní péči se silikonama s tou bez nich. šampon se silikony ti uškodí i na pokožce hlavy, balzámy a jiné péče už ke kořínkům vlasů nedáváš.

    ReplyDelete
  4. daniela: a jak to s tímhle souvisí??
    Jinak velký souhlas!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!