Friday 4 May 2012

Louis - nový člen rodiny

Jelikož nic není jisté a já nechtěla zakřiknout našeho nového miláčka a jeho příchod do nové rodinky, nic jsem Vám neřekla. Proto konečně po jeho příjezdu přicházím s článkem věnujícím se našemu malému čivaváčkovi Louisovi (nebo "Lůjímu"), který dnes přidrandil v našem autě před panelák.



Vše začal tím, že kolega pozval taťku "mrknout se" na nová štěňátka. Samozřejmě taťka (a později ani my) neodolal. Dnes jsme si tedy přivezli to rozkošné stvořeníčko, které na mém facebookovém profilu trhá rekordy v počtu "lajků" a vůbec nás všechny těší. Už si stihl všechno označkovat a to obojím možným způsobem, samozřejmě na koberec.  Prozkoumal celý byt, vyrazil ven a teď nám spokojeně chrupká na peřince.

Přináším malou ochutnávku fotek:




12 comments:

  1. Ježiiiš, ten je nádherný, vůbec se vám nedivím, že jste zatoužili mít tohohle drobečka doma, protože je to úžasný tvoreček. Tak ať se máte všichni společně báječně :-)

    ReplyDelete
  2. Ta prvni fotka je proste uzasna! Krasa :)

    ReplyDelete
  3. Nádherný!!!! Jak už jsem psala, pupíček... =D A je dobře, že se vyplakal, možná ještě bude pár dní tesknit. Já si pamatuju, že jsem našeho Rossiho měla v pokojíku, dožadoval se do postele, protože byl malej a nevyskočil a mě to trhalo srdíčko.. Ale nedovolila jsem mu to, sedla si na zem a hladila ho v pelíšku. Všude jsem měla noviny, proto čůral a čůral.. Ale nakonec se to všecko hezky naučil =) Těším se na další fotky!!! =)))

    ReplyDelete
  4. Ten je roztomilý ^^ ;))

    ReplyDelete
  5. Tutinuninek ♥ Miluju maličky rozkošný pejsky! Máš se, já vždycky chtěla pejska, ale mamka mi ho nedovolí do bytu :/

    ReplyDelete
  6. Rozkošné miniaturní stvoření, které ale jistě bude růst na svém významu! :)

    ReplyDelete
  7. omg, jsem blázen do tvého malého štěněcího přítelíčka.
    Je nejkrásnější a nejroztomilejší. Už asi víš, že mám doma taky čivaváčeka Tomíka ;-)...někdy je seznámíme! :-)
    Vivi

    ReplyDelete
  8. tutuuuu :)) obvykle se nad zviraty takhle nerozplyvam, ale on je proste nunuuuu :D

    ReplyDelete
  9. Upřímně, žádný milovník zvířátek nejsem, když přijdu ke kamarádce, která má psa, vždycky se držím co nejdál, ale tenhle čumáček je dokonalej, roztomilej, prostě ťuťu! Vím, že je to štěňátko, ale jak moc vyroste? Nebo, co to je za rasu? :))

    ReplyDelete
  10. To je čmucháček. Je opravdu nádherný, živá plyšová hračka. :) Naši sousedi mají mezinárodní chovnou stanici čivav a jsou skvělý. A většina psích miminek je krásných. Druhý sousedí mají štěně vlčáka a to je medvidek. :)

    ReplyDelete
  11. ježiš to je mrnavý :D a je to pěkný čivavák.. nevypadá jako klasický čivavák ale prostě jako štěně na celý život :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!