Wednesday 23 May 2012

Dárečky, dárečky! (2)

Tak to vypadá, že jsme byla mooc hodná a zas nejsem tak děsná a příšerná - dokonce bych i řekla, že pár přátel mám! Nyní se s Vámi musím podělit o dárečky, které jsem dostala od nich. V předchozím podobně laděném článku jsem našli rodinné dárky a ty od Úžasňáka. Teď tu najdete ty ze sobotní oslavy. 

Myslím, že ani nemusím zmiňovat své nadšení pro dostávání dárků a obrovskou radost! :)


↑ od kluků



↑ od ségry a jejích spolužaček růžový balíček, od spolužáka maxi Nutella a od mé doučující francouzštinářky francouzské víno



↑ ještě jedna kytička, ale tentokráte gerbera v květníčku


↑ balíčky pohromadě


↑ mix dárků od dalších gratulantů - na zázračný kelímek se brzy těšte ve speciálním článku


↑ mé oblíbené - je ho plná taška!


↑ další vínečko a mlsání


↑ bublinky a voňavá vanilková svíčka



↑ Malý princ v originále od spolužaček - zkrátka vědí, co mám ráda a čím mi udělat radost!



9 comments:

  1. Tak té čokolády je víc jak na Velikonoce :D

    ReplyDelete
  2. Všechno vypadá krásně, Malý Princ v originále musí být nádherný ;) :)

    ReplyDelete
  3. Mimochodem pěkný nový design :).

    ReplyDelete
  4. článek o striích dělat zatím nebudu, mažu je olejíčkem teprve asi týden a ještě ne každý den, pořád na to zapomínám. takže až se do toho pustím aktivnějí a přijde nějaký výsledek, tak možná napíšu recenzi o tom používaném výrobku, ale do té doby ti mohu poradit jen to, aby sis na strie taky nějaké mazání koupila a zkusila to :)

    k designu: takže změnit úplně všechno .. dneska mám ještě čas, tak zkusím teda vymyslet něco jiného, ale potom už mít čas zase nebudu, začíná mí zkouškové, tak když se ti to nebude líbit, tak si to změň podle toho, co se líbí tobě, já to totiž nevím :)

    ReplyDelete
  5. Pokud rada ctes, cestina te aspon trochu bavi nebo ti aspon trochu jde a pokud vis, co je metafora, tak bejt tebou beru vyssi ;) Podivej se na strankach www.novamaturita.cz na cvicna zadani (lonske a uz i letosni testy tam jsou), zkus si jeden test ve vymezenym case a uvidis sama (jsou tam vysledky) ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. díky, nějaké testy mám stažené, ale ještě jsem je nezkoušela, ale metaforu docela zvládám, tak bych si do vyšší možná i troufla. ;) a navíc načteno mám tak na 4 maturity dopředu. :D

      Delete
  6. http://www.facebook.com/daniella.svarcova
    tohle je můj profil, posílala jsem ti i žádost o přidání do přátel a nic .. tak to zkus ty, tohle domlouvání na blogu je na prd :)

    ReplyDelete
  7. Sakra, plná taška brusinkovýho Frisca!!!! ♥ A Merci, Malý princ v originále, zkrátka všechno je dokonalé, máš se :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!