Friday 18 May 2012

Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a získáš dva dny volna..


Jestli jste si přečetli nadpis, tak Vám určitě hlavou problesklo: "No to říká ta pravá!" A ano, já s vámi musím jen a jen souhlasit. Moje sklony k prokrastinaci se stále více a více prohlubují a bohužel do oblasti odkládaných věcí patří i blog. Vše teď raději odložím, než abych to udělala. Ze školy přicházím tak unavená, že ani nemám chuť jít napsat článek nebo odepisovat na Vaše komentáře. Přitom mi ale vážně chybíte a nápadů na články je spousta. Řekla jsem ale svému sebestřednému egu dost a opět se začnu také spojovat s okolním světem a lidmi mě blízkými.




Momentálně mám však jeden velký úkol a to je zítřejší oslava narozenin, na kterou nakonec přijde minimálně 30 lidí. No považte si, 30 lidí na MÉ (!) oslavě. Něco je tu špatně, pořád jsem měla pocit, že mě lidé moc nemají rádi, že jsem divná a nezapadám do kolektivu. A ejhle, přijdou jak mí současní spolužáci tak ti bývalí. Ani nevíte, jak mé srdce plesá (a taky mám teď nosánek nahoru, všichni mi chválí počet lidí, co dorazí, tak uvidíme, zda dorazí alespoň půlka, co na Facebooku zaškrtla políčko "Zúčastním se"!). Dnes a včera jsem nakupovala, vyráběla a ještě vyrábět budu. Také péct. A vařit, smažit, zkrátka všechno, zítra se kuchyně stane mým královstvím a mamka mi bude pomáhat s těmi podřadnými pracemi. Takže čekejte, že v následujících dnech Vás zavalím fotografiemi, recepty a také spoustou chvály na mou oslavu. Nebo také přijdu s brekem.


Ještě jednou tedy přijměte mou omluvu, zachovejte mi přízeň i nadále a těšte se na příval nových článků. Tedy, pokud, jako vždy v mém případě, nezůstane u slibů..

9 comments:

  1. Tesim se na fotky a vypraveni z oslavy a mrzi me, ze ti tam taky nemuzu poprat :* :) Jinak prokrastinace je zlo, ted o svataku bych o tom mohla vypravet ://

    ReplyDelete
  2. Užij si oslavu, moc se těším na fotky! :)

    ReplyDelete
  3. wow, teda, 30 lidí na oslavě! mně to z deseti asi 7 odmítlo ... :) tak toho si važ, že kolem sebe máš tolik přátel a lidí, kterým stojíš za to, aby ti šlo na oslavu :) pěkně si ji užij hlavně :)
    jsem si vědoma toho, že jsem ti už dávno slibovala nový design blogu a pořád nic a pěkně mě to štve, jak jsem nespolehlivá. tak kdybys chtěla, tak já se do toho hned pustím :)

    ReplyDelete
  4. S brekem snad ne :)užij si to :) 30 lidí je fakt hodně tak snad si nevymýšleli a budou na tebe moc hodní :)

    ReplyDelete
  5. no, já na Bourjois četla i nějaké ty negace .. nejlepší je fakt využít testerů a vzorečků co se dá, před tím, než člověk něco koupí, když to není úplně nejlevnější záležitost :) a navíc, každému padne něco jiného.
    ohledně designu, nějaký nápad? představa? nějaká inspirace jinde? nějaký blog, nějaké prvky, co se ti líbí? barvy? tvary? obrázky? styl? .. cokoliv čím bys mi napověděla? :) nejlépe by bylo poslad odkaz na nějakou stránku nebo blog, jehož styl se ti líbí a já bych se pokusila něco podobného zplodit.

    ReplyDelete
  6. Jé, já bych málem zapomněla, že tenhle víkend se koná ta velkolepá párty, užijte si to! Nestresuj se, určitě tě dopadne výborně a i kdyby náhodou nedorazili všichni, ti, co Tě mají rádi, určitě přijdou a bude jich spousta, protože divná rozhodně nejsi, takže žádný strach :-) Na Tebou připravované dobroty jsem zvědavá :-) A název článku vystihuje i mé počínání, až na to, že já bych se měla spíš učit a odkládat blog, ale dělám to obráceně :-D

    ReplyDelete
  7. Slečno L.,
    budeš na svojí oslavě zářit! Škoda, že jsem taky nezašktrla políčko "Zúčastním se". ;-)
    Moc si to užij a těším se na fotky z "rodinného alba" ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
  8. Užij si oslavu, ale s fotkami opatrně, abys nám nedělala chutě a my si neposlintaly klávesnice počítačů :P

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!