Thursday 3 November 2011

No time!

     Nestíhám. Mnoho věcí školy, musíme si zpracovávat maturitní témata na angličtinu (mám zatím 4), musíme číst povinnou četbu, každý den až 5 písemek, zkoušení, domácí úkoly, slohy, eseje, do toho projekt ze semináře na téma adopce registrovanými páry. Je toho na mě moc. Navíc teď zastávám doma pozici "hospodyňky". Večeře, úklid bytu, atd..
     Proto omluvte mou sníženou aktivitu jak na mém blogu, tak na Vašich. Moc mě těší, že je Vás už (někdo se možná ušklíbne) 17 stálých čtenářů! Budu jen ráda, pokud se číslo bude ještě zvyšovat. :)
     Určitě mám v hlavě spoustu plánů, čím přispět. Chci vytvořit pár "recenzí", dát sem nějaké recepty a také rozšířit rubriku DIY. Tak držte palce, ať se rodinná situace zlepší, ve škole mi tolik nenakládají a máte mě zpět! :)

5 comments:

  1. Chápu tě.. jen možná za čas zjistiš že tolik co se po tobě chtělo nakonec nebylo potřeba nebo že jsi to moc přeháněla (což zpětně naštve). Takže klidně blog omez, nebo si napiš témata dopředu když budeš mít náladu a čas :) hlavně taky nezapomen relaxovat :)

    ReplyDelete
  2. Tak jak koukám, tak můžu být ráda že už mám školní trápení za sebou. Tak ti držím pěsti ať to všechno zvládneš

    ReplyDelete
  3. Jakoby jsi mi mluvila z duše :)Ale znáš to...,,dali jsme se na vojnu, tak musíme bojovat" :) Moc se těším na DIY příspěvky ! :) Měj se krásně:)A ať ti vše výjde :)

    ReplyDelete
  4. Uf, snad to tady najdeš, nějak nemůžu přijít na to, jak ti poslat zprávu nebo aspoň komentovat dřívější post :)

    O cviky se ráda podělím, jen je musím vyhrabat na domácím počítači (teď jsem mimo), budu se snažit co nejdřív :))

    a moc krásné fotky!

    ReplyDelete
  5. Jo, v zimě u kalhot nikdy nevíš, jedny ve špíně, jedny mokré od sněhu, další ti zrovna nepadnou k ostatnímu a na poslední nemáš chut :D oblečení nikdy není dost

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!