Saturday 5 November 2011

Just..

Něco se mi přihodilo s blogem. Nevím, zda jste si všimli, ale nejdou vkládat komentáře k poslednímu článku. Já naprostý anti-talent na všechno, co se týká (byť jen okrajově) techniky, si s tím hold neumím poradit a tak jen nadávám. Kdybyste věděli, co a jak, pište! ;)

edit asi o 2 minuty později: Měla jsem zakázané komentáře, tak asi proto. Musím se pochválit, je to u mě velký úspěch, že jsem takovou "závažnost" vůbec objevila. :D



Víkend je nabitý, zvláště co se týká domácích prací, věcí do školy a skloubení toho všeho s trávením volného času s J. V pondělí jedu do Prahy na předpremiéru Quasimoda do Hybernie. Šíleně se těším, nechala jsem si tohle představení dát jako dárek svátku od babičky. V úterý máme nějaké stupidní vyhlašování "nej" studentů školy, ale aspoń se "ulejeme". Ve středu odpadne další ruština, což mě vážně štve, máme ale jazzový koncert (jazz já můžu), takže naštvání se tím hodně mírní. Poté už ale musím zvládnout dochodit školu až do konce týdne. Už mě začíná vytáčet nedostatek volného času. Máme totiž 3x do 4, 1x do 3.10 a v pátek od 10 do 13.30 hodin. jediný den, kdy bych něco stíhala, je pátek, ale to ráno spím a odpoledne raději trávím s J. než nad učením nebo nějakým cvičením. Letos to vedu zatím dost bídně. Uvidíme. ;)

8 comments:

  1. pochybuju že by to řasy nějak ničilo, to určitě ne. natáčíš se vlastně tím gumovým, který ani nepálí, jen hřeje, a je to vlastně jen na 15 sekund.. určitě ne, toho bych se nebála ;)

    ReplyDelete
  2. O nedostatku volného času mi něco povídej.. Nestíhám vůbec nic! :D
    Jako žurnalistika tady asi nebude na kdoví jak vysoké úrovni, ale určitě to s ní nebude až tak špatné :)

    ReplyDelete
  3. kvůli tomu jsem si jí koupila - kvůli kontrastu s vlasy :) myslím, že se tmavě modrá k blond hezky hodí a líbí se mi to. ani černá k nim tak dobře nejde jako tmavě modrá.
    taky to letos vedu dost bídně - moje absence začíná být vyšší a vyšší :D

    ReplyDelete
  4. Neboj, za chvilku zas bude státní svátek, a pak prázdniny a tak. Užij si tenhle pul rok, je lepší než ten letní :)

    ReplyDelete
  5. ahaa! a já si říkala, že jsem úplně dementní, když neumím ani vložit komentář :D

    tady máš to cvičení http://www.youtube.com/watch?v=vIfXRB3BxLo&NR=1&feature=fvwp je to od páté minuty, challenge :)

    jeho obdoba je tohle http://www.youtube.com/watch?v=UQZD_n0z6Ug o něco těžší, je hned na začátku videa.

    ReplyDelete
  6. Vsadím se, že větší antitalent jako já nejsi :) (s)měj se :)

    ReplyDelete
  7. Taky to kvůli nedostatku času vedu letos hodně bídně, ale utěšuju se tím, že se to po maturáku zlepší. Maturák mám už v pátek, tak jsem na to zvědavá.

    ReplyDelete
  8. Díky, snad to všechno dobře dopadne :) Zítra mám zkoušku účesu, tak vám nejspíš přidám fotku, ať mi můžete poradit co a jak :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!