Tuesday 8 November 2011

Giveaway u Sandry


U Sandry, jejíž blog se týká především bytové dekorace, se koná GIVEAWAY, které se účastním. Jednou podmínkou je napsání článku na blog a doporučení této soutěže. Týká se poukazu na 500,- do obchůdku BellaRose, který prodává právě bytové doplňky. Já například jsem si ale vybrala, pokud bych vyhrála, růžový šál. Miluju šátky všeho druhu, takže by mě výhra velmi potěšila. :) Sandřin blog se úžasný. Skvělý vytříbený vkus, mám ráda stejné či podobné doplňky jako ona. Francouzský styl. Zkrátka inspirace pro Vaše bydlení.

Navštivte blog Sandry a zúčastněte se Giveaway také.


+ nevíte někdo, jak vložit na blog hudbu, která zde bude hrát při každém vstupu? :)

6 comments:

  1. Kdepak, žádná stáž, ale zde nemohl rok najít práci a pak se naskytla možnost odjet na 3 měsíce do Anglie sbírat jabka do džusů :D i když taková banální práce, vrátí se s našetřenými penězmi, vrátí se v prosinci. Trošku se bojím, jaké to bude až se vrátí a zda nebude jiný.. ale máš pravdu, při 3 letech lásky bychom tohle měli zvládnout :)
    Já mám to prodlužování automatické (jednou jsem přes poslala 2 prodlužovací mejly za sebou a odtédoby se mi to každý den prodlouží o další den :D kvůli škole ty kraviny-knihy číst musím. Snažím se ale někdy čtu a stejně myslím na něco jiného.. a s chůzí mi to taky moc nejde ačkoli vše ostatní jsem jakžtakž začala plnit

    ReplyDelete
  2. Krásný článeček, děkuju za pochvalu blogu a s radostí potvrzuji zařazení do soutěže!

    P.S. Máš úžasný font v nadpisech článků! ;-)

    ReplyDelete
  3. Jojo perníčky budu ještě zdobit, už jsem do toho dala a byla to pěkná piplačka, dneska to snad dám do finální fáze :D Anglie až po Novém roce, určitě, ještě si tu chci užít Silvestr, ale samozřejmě kdyby byla možnost už teď, neváhám, ráda bych zažila vánoce v UK :) Na blog se mrknu:)

    a s tou hudbou ti mohu něco malinko poradit. Třeba já jsem to vkládala z mp3s.nadruhou.net a tam když si najdeš tu mp3 joo, klikneš na ni, a tam po pravé straně dole by mělo být "přehrávač na profil" a pod tím kód, a ten zkopíruješ a vložíš tak, že si přepneš článek na HTML, vložíš, a přepneš zpátky. Nedokážu to líp vysvětlit. Ale jinak ten přehrávač není nic moc a navíc mě to pak štvalo, že mi to hrálo při každým otevřením blogu a písničku jsem začala nesnášet :D Třeba když si u mě klikneš na rubriku "stoupla na váhu" tak to tam v jednom článku hraje, se kdyžtak mrkni jak to vypadá :D

    ReplyDelete
  4. omlouvám se, že odepisuju a teď, včera jsem byla u R. a na pc jsem se nedostala tím pádem. já mám postahovaných hodně fontů z internetu, je tam velký výběr (a já jsem neáročná, tak si málo kdy vyberu :D )
    fonty pak když stáhneš musíš vložit do seznamu písem v počítači a pak by se měly objevit i v photofiltru. a ano, dělám to takhle, ty nadpisy. vložením textu.
    kdybys chtěla ještě nějak pomoci, dej vědět :) čas mám, tak ti můžu pomoct.

    ReplyDelete
  5. myslíš to nice coments, jak tu máš? vypadá to, že jsi na to už přišla :) anebo myslíš něco jiného?
    jinak záhalví, je takové dosti jednoduché, chtělo by to něčím oživit :) sladila bych barvu písma v záhlaví s barvou odkazů, ta červená se k tmavě fialové moc nehodí .. ale vše záleží na tobě, jak se ti to líbí :)
    kdybys opravdu chtěla něco pomoct vytvořit, fakt řekni. přemlouvat tě tedy nebudu, třeba ani nechceš. dělala jsem des třeba iTerry..

    ReplyDelete
  6. Píšeš hody :) když nebudu počítat ty lívance/palačínky, co mi stejně tak z půlky zbývají na svačinu nebo oběd, tak bych měla jíst ještě více. Celkově jím často méně než bych měla, asi to souvisí s minulostí, vlastně dokud si snídani nepřipravím furt váhám jestli mám vůbec 'dneska' jíst.
    Moc se vás podivuje tomu, jak snídám. Normálně mám chuť se nechat zaměstnat připravovat pro lidi každý pátek (kdy mám volno ve škole) snídaně :D

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!