Wednesday 16 November 2011

Two years! ♥




Jak některé z Vás ví, s J. jsme v sobotu slavili výročí již 2 let! Musím říct, že si vůbec nemůžu stěžovat, s J. jsme pár k pohledání. Dva blázínci, J. mě neustále dokáže rozesmívat, ale i utěšovat a pomáhat mi s problémy. Mám se s ním jako princezna. ♥



 S J. jsem zažila mnohé, za dva roky se toho dá zvládnout spousta. Až na občasné škádlení a dohady spíše z mé strany jsem s ním nikdy žádnou velkou hádku nezažila. Jsem nesmírně ráda za každou chvilku s ním, i když prostě občas nemám náladu nebo se netvářím úplně nejlíp.

V sobotu jsem J.-ovi upekla dort- kubánský (nevím, jestli znáte, přikládám fotku a určitě zveřejním i recept). Poté jsem naplánovala návštěvu "Laser game" v Liberci, ale bohužel jsem se asi 3 dny před výročím přestala orientovat na webových stránkách této aktivity a tak jsme nakonec šli "jen" do čajovny u nás ve městě. Myslela jsem si totiž, že laser game zrušili (nesmějte se :D)!

A ještě se musím pochlubit. Dostala jsem krásnou lilii (tu jsem ale zapomněla u J. doma), plechovou krabičku od Durexu, která se mi moc líbila (i proto, že je růžová :D), krásnou čelenku s mašlí z Takka a hlavně diářek Moleskine ze speciální edice Malého prince! ♥ :)

Čajovna u nás je nádherná. Klid, výborné čaje, vodnice, různé sušené ovoce a drobné pochutiny. Skvěle jsem tu strávili večer a zakončili tak náš den.

Už jsme se rovnou dohodli, že spolu musíme být hoodně dlouho, nejlíp navěky, abychom vyčerpali všechny naše nápady na výročí (tedy spíš J-ovy).



11 comments:

  1. Ano to jste páreček k pohledání. Ježiš tys to napsala tak krásně, fakt Vám to moc přeju! A ten diář ti teda ale pěkně závidím - Malý princ, nedávno jsem ho četla na balóně v bouřce a brečela u toho :D Ale k tématu - ať jste spolu navěky věků, a jestli neumřeli tak tam žijí dodnes :D

    ReplyDelete
  2. Nu teďka zrovna píšu Danče, že jsem ho už jednou měla, a pak nastala plesová sezóna a to se nedalo skloubit do hromady :D tak jsem ho vytáhla a ono to pěkně zarostlo, a zůstala jen klasická dírka :) fakticky :)) samozřejmě, že až budu někde v práci tak to by bylo asi dost hloupé :D to vytáhnu, zatím se ale pohybuji mezi kamarády, kteří to mají všichni do jednoho :D nemůžu být pozadu :D

    ReplyDelete
  3. moc moc gratuluju k výročí!! :)
    dostala jsi krásné dárky - takové, jaké holka opravdu chce .. je vidět, že tě asi zná a ví co se ti líbí. ten diář je úžasný! je to dieář, anebo jen blok? líbí se mi moc.
    a jinak s vlasy na tom nejsem nijak lépe než ty - musím si je mýt každý den, protože se mi pokožka hlavy velmi rychle mastí, ale konce vlasů mám jak slámu. no co bys na to řekla .. :(

    ReplyDelete
  4. Přidavám se ke gratulaci a at Vám to vydrží ještě moc moc dlouho. Dárečky-závist :-D

    ReplyDelete
  5. No to je právě tak když mám kolem sebe jenom samý kamarády kluky takže se člověk přizpůsobí no :D Jinak se to fakt zatáhne, vždyt kůže má pružnou vlastnost :) Ale to je jedno :D A teďka jsem si všimla jak máš úžasně dlouhé vlasy, chci taky ://

    ReplyDelete
  6. Moc vam to preju, a gratuluji! :) je tak krasne videt, ze jsi stastna :)
    To my se s P. hadame a skorpime kazdy den :( takze vas vztah zni vazne jako z pohadky.
    Dostala jsi prekrasne darecky, jak uz se psalo v nekterem z vyse napsanych komentaru, jsou to darky, ktere potesi, pohladi po dusi, a je videt, ze te J. zna :)
    At vam to spolu vydrzi naveky :*

    ReplyDelete
  7. Moc vám to sluší :) A ten diář vypadá úchvatně :)

    ReplyDelete
  8. Aaaaaa, ten diář je D O K O N A L Ý !!! :) Já jsem tak šťastná z vás dvou :) Prostě vy dva spolu BUDETE na věky, věřím tomu :) A hrozně moc ti to přeju :) Váš vztah je takovou vizí, motivací, inspirací.. :)

    ReplyDelete
  9. moc vám to sluší :-) ja jsem s přítelem oslavila 2 výročí v létě:-) ten diář je krásný:)

    ReplyDelete
  10. to je uzasne, gratulujem!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Je šikovný co se dárků týče, Moleskine je super a ten tvuj vypadá vážně krásně :) přeju další léta, nejlépe ať vás nerozdělí nic než ten poslední předěl života :)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!