Friday 7 October 2011

Přípravy vrcholí (Francie)

Ještě před odjezdem, který už se nezadržitelně blíží, bych Vám ráda ukázala, jaká místa máme navštívit, kam se těším nejvíc (velkým písmem).
Zde je program toho, co bychom měli za těch několik málo dnů stihnout. 

STŘEDA:
Den odjezdu, který zatím nevíme přesně. Někdy v odpoledních hodinách bychom měli vyrazit od školy autobusem v doprovodu 3 učitelů. Noční přejezd přes Německo.

ČTVRTEK:
Ráno příjezd do Paříže kolem 7 hodiny. Prohlídka s průvodcem. Ostrov Cité, katedrála Notre Dame, St. Chapelle, Justiční palác, Latinská čtvrť, univerzita La Sorbonne, Panthéon, Lucemburský palác a zahrady, kostel St. Sulpice, známý bulvár St. Michel, Invalidovna, Martova pole, Eiffelova věž, Trocadéro. Odjezd a ubytování na hotelu.




PÁTEK:
Bývalé sídlo králů ve Versailles, supermoderní čtvrť La Defénse, Velká Archa, Montmarte, bazilika Sacre-coeur, variantně vědecký park La Villete, výletní plavba lodí po Seině.


SOBOTA:
Vítězný oblouk, Champs Élysées, Elyzejský palác, Place de la Concorde, Tuillerijské zahrady, Královský palác, Centre Pompidou, Louvre či jiná muzea. Odjezd a možná zastávka v Remeši.


NEDĚLE:
Návrat zpět do ČR během dopoledne.

Bydlíme na hotelu sítě ETAP po 3 na pokoji, součástí místnosti je i sprcha a WC. ( zatím nevím, s kým budu bydlet, ale doufám, že s někým ze třídy. Jede nás 7..)


TAK MOC SE TĚŠÍM!


9 comments:

  1. Jééé já ti to tak závidim! V Paříži jsem tedy jednou byla s babičkou a dědou na víkend a bylo to tam neskutečně fajn :)))

    ReplyDelete
  2. Teda! Já jsem v Paříži ještě nikdy nebyla, závidím. Snad se tam taky jednou dostanu, doufám že se můžeme těšit na článek co kde bylo a co se ti nejvíc líbilo.

    www.tlustoprdka.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Většinu z toho jsem viděla, takže mi tento článek přivolal milion vzpomínek.. A vlastně ti i trochu závidím, hned bych tam jela znovu.. :)
    Užij si to na 100000 %!! :):*

    ReplyDelete
  4. Jak já ti to závidím :))

    No ty to narozdíl od nás hubnoucích nepotřebuješ ;)

    ReplyDelete
  5. také ti závidím. v Paříži jsem sice už byla, ale tam je prostě stále co vidět. Já osobně bych se nejraději vrátila do Louvru a taky se podívala do Versailles. Upřímně doufám, že se tam zase jednou podívám.
    Tobě přeji velmi velmi příjemný školní zájezd (či výlet)

    ReplyDelete
  6. Krásně si to užij! :) Taky ti to moc závidím, ale současně přeju :)

    ReplyDelete
  7. wow to mas uzasne zavidim!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. To je skvelé. Raz by som sa moc rada pozrela do Paríža :D

    ReplyDelete
  9. Bude to úžasné, už se těším, až tu na mě budou vykukovat fotky a vyprávění! :) Určitě si to tam parádně užiješ ;)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!