Saturday 8 October 2011

Pokojíčky

Brouzdám po internetu a projíždím stránky s interiéry. Je to jedna z mých hlavním náplní na počítači. Hledám inspiraci, jak si jednou zvelebit nebo zařídit svůj pokoj. Líbí se mi buď výrazné barvy nebo utlumené tóny béžové a hnědé, kterou jsem si poslední dobou dost oblíbila.


Svůj pokojíček sdílím s mladší sestrou a bratrem, takže si dokážete představit, kolik máme každý prostoru. Místnost je vcelku velká, ale jenom naše postele skoro polovinu zaberou. Proto bych chtěla postel patrovou a pod ní třeba skříně nebo i stůl.

Chtěla bych taky ten krásný měkký koberec, do kterého se Vám zaboří chodidla.

Líbí se mi střídmost a jednoduchost, jenže milion serepetiček by se mi snad ani nikam nevešel a kazil by dojel moderního pokoje.




↑ Mám ráda dřevěné podlahy a přírodní materiály nebo alespoň jejich imitaci na větší části nábytku. Studený plast pro mě není útulným materiálem.

 
 ↑ Tenhle pokoj je nádherně vymalovaný. Jako byste se vznášeli ve vzduchu. Sálá z něj naprostá pohoda a klid.






↑ Mám ráda pastelové tóny zelené, růžové a modré. Jsou to barvy, které mi zlepší náladu. Sama mám pokoj světle zelenou vymalovaný.



↑ A tady mé oblíbené béžové pokojíky. K těmto barvám se hodí absolutně jakákoliv další třeba na doplňcích, které můžu obměňovat.

9 comments:

  1. Nejvíc se mi líbí ty béžové! :*

    www.tlustoprdka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tak mezi těmito pokoji bych si určitě dokázala vybrat ten, který bych chtěla mít doma! :) I když možná ne, protože jsou skoro všechny dokonalé a asi bych se nemohla rozhodnout :D Ale jakýkoliv z nich bych brala všema deseti :)

    ReplyDelete
  3. Taky by tě to těšilo jo? to si stejně škodolibá jako já :D Ikdyž je pravda, že v tomto věku už se hubne hůř. Ano ano rodiče jsou nevyzpytatelní.

    Mmm ty pokojíčky, naše úchylka :D Vůbec ti teda nezávidím, že nemám pokoj sama pro sebe. Ale tak ty už stejně přemýšlíš nad bytečkem ne? Mmm po chlupatým koberci taky toužím :D Jinak bych si přála pokoj do oranžova a tak nějak vlastně i mám.

    ReplyDelete
  4. úžasné fotky, miluju fotky interiérů, sbírám z nich motivaci do budoucna, až jednou budu žít ve vlastním bytě, tedy společně s přítelem :) a řekla bych, že i ty s tím svým budeš chtít jednou žít a tak bych si ani tolik nehledala tipy na pokojíček, ale rovnou na ložnici a obývák apod :) sice to je třeba ještě za dlouho, pět, deset let .. kdo ví, ale nový pokojíček už bych nedělala - já osobně tedy. nechávám ho, jak je, nejsem tu spokojena s mnoha věcmi a předělala bych tu skoro vše, ale už na to kašlu a prostě počkám na nové bydlení. co udělám, je možná tak úklid stolu, skříní s oblečením a úklid typu luxování a utíráni prachu, ale jinak to nehrotím, nijak si to tu nezdobím. prostě to nemá smysl, do toho investovat. já si prostě počkám :) a mezitím budu snít a plánovat. to mě hrozně baví :)

    ReplyDelete
  5. btw a děkuji za to cos napsala :) kéž bych se uzdravila, chci jet k R. ale ten mě tam nemocnou nechce, jinak by nemohl do školy kdyby se nakazil a to by byl konec světa!

    ReplyDelete
  6. Díky za komenty, na blog jsem se sice dostala až teď, ale potěšily :)
    Pokojíky vypadají moc hezky, líbí se mi ten fialový, ale nemohla bych spát takhle vysoko. Ty velké postele jsou taky úžasné, o takové sním! :)

    ReplyDelete
  7. Oh nee! Tyhle články ti sem zakazuji dávat, protože já pak mám strašnou náladu, že nemám tak krásné pokojíčky!!! =D
    Tumbler mě stál 290 kč. Ještě tam byl o něco menší za 250.. A i větší tam byl a cenu nevím =)

    ReplyDelete
  8. Děkuji, nu já jsem pako napsala jsem B1, a přitom jsem myslela B2 :D Takže se není zase tak s čím chlubit :D

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!