Tuesday 4 October 2011

Miss him so much!

Milý dnes odjel na kolej, zase se pilně věnovat studiím na doktora. Chybí už teď. Po škole jsem si připadala tak nějak ztracená, šla jsem prostě domů, doma si sedla, přečetla si fyziku, teď tu sedím u blogu a čtu Vaše příspěvky a potom mě čeká francouzština. Hold ze mě bude pilná a chytrá holčička! (nesmějte se :D)

Čím dál tím víc se těším na život v Praze.. věřím, že s J. spolu budeme navěky. (a kdyby ne, tak aspoň než umřeme!) Je to moje zlatíčko. Jeho ksichtíky mi pomáhají, když mi není nejlépe. Je mi s ním zkrátka príma! Nejvíc príma! 






Pošlete mi někdo Úžasňáka zpátky. Dřív než v pátek!  




  
Tuhle miluju!!!

8 comments:

  1. Jak moc ti, drahá, rozumím... :(

    ReplyDelete
  2. Já ti to strašně moc přeju, o tom žádná, ale to, jak u tebe pořád čtu jak jsi moc šťastná atd, to mě dělá pokaždé trochu smutnou, protože třeba já takhle šťastná nejsem, ikdyž bych moc chtěla... Ty se máš, že máš takové štěstí, važ si toho :)

    ReplyDelete
  3. to je strašně hezký to číst :) Moc Ti to přeju aby ti to všechno klaplo, ten byteček v Praze a všecko :))) Ono i nás s Terry se taky usměje štěstí žejoo :P

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. To je sladké :* já uvidím svého Úžasňáka až v sobotu..

    www.tlustoprdka.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Milá slečno L.,
    vybrala jsi opravdu trefnou fotku! ;-) A kdo jiný by spolu měl být navěky, než dva úžasní Úžasňákovi!!! ;-)
    Vivi

    ReplyDelete
  7. To se tak nádherně čte :) Tak strašně moc ti to přeju :) Vy dva spolu prostě musíte být navždy, jste pro mě taková "jistota v době nejistoty" :)))

    ReplyDelete
  8. jasně, jeansy forever! bez těch nežiju a kdo ano, tak to nechápu :) jeansy patří do každé šatní skříně a ženské tedy ROZHODNĚ jsou! líbí se mi velmi tmavé, co nejtmavší modré jeansy bez barevých švů, úplně skinny, nízké, na dlouhých a štíhlých nohách :D takže ne na mých :D někdy dokopu Terry aby si takové koupila, budou jí slušet!
    je skvělé, že spolu tak dokonale vycházíte :) jak jste spolu dlouho? řekla bych, že ne zas tak dlouho, protože ta zamilovanost je z tvých článků poznat :) a pokud dlouho, tak ti to fakt závidím, protože u nás ve vztahu se jeho zamilovanost dávno vypařila a je z toho taková ta suchá láska bez romantiky :( někdy je mi z toho hodně smutno. ale co zmůžu.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!