Tuesday 25 October 2011

Be positive! :)




Mám fajn náladu. Ačkoliv vše není tak, jak by být mělo, snažím se již mnoho věcí brát s nadhledem a přecházet je s úsměvem na tváři. Za mnou je skvělý víkend na chalupě s J., který jsme si (i když poněkud pracovněji než jindy) užili! ♥ Mám moc ráda celou J.-vou rodinu. Skvělí lidé, se kterými se nasměju a jsou na mě nesmírně hodní a ve všem mi vyjdou vstříc a pomůžou + skvěle vaří! :P



Momentálně popíjím vínečko z Paříže, dlabu všechno, co mi přijde pod ruku (mamčiny dřevorubecké toasty miluju!) a poslouchám Coldplay. Potom si pustím Gilmorova děvčata, O.C. nebo nějaký romantický film a budu si užívat předprázninového večera.

Když to zrekapituluju.. škola zatím vypadá vcelku dobře. Daří se mi vše zvládat (včetně fyziky, mám zatím průměr 1 - psali jsme jeden test, ale i tak úspěch). Pilně se připravuju, vyhledávám informace o VŠ, kam chci jít, už vybráno mám. Teď se jen posnažit. Osobní život je také vcelku vydařený, hlavně část s J. Jsem na nás pyšná. S rodinnými vztahy už to sice není tak růžové, ale to nebude nikdy. Dokud nejsou vztahy nějak vyhrocené a na nože, je vše relativně v pořádku.

Přede mnou prázdniny, další super věc. Navíc ve čtvrtek přijede J., který si kvůli mě nahradil hodinu od 7:15, aby přijel dřív! Tomu se říká láska! ♥




Na volné dny mám hodně práce do školy i mimo ní. Návštěvy obou babiček mi taky dají zabrat, minimálně po stránce přežrávací. Předám jim konečně dárky z Francie, které snad někdy zvěřejním i tady na blogu v jednom článku.

A závěrem jen "malá poznámečka pod čarou". Věřte nebo ne, s J. už se blížíme na pomyslnou čáru dvou let! ♥

3 comments:

  1. výletím opravdu často do Prahy, protože bydlím kousek od ní :).

    ReplyDelete
  2. Život se prostě musí žít a k tomu je potřeba pozitivní přístup :)
    Duknova dieta má něolik fází a první z nich je že člověk jí v neomezeném množství jen bílkovinné výrobky s nízkým obsahem tuku ;)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!