Thursday 29 August 2013

READING: Den nepřečtených knih

moji milí, ráda bych Vás pozvala na čtenářskou a knihomolskou akci Den nepřečtených knih, která je pro flákače děsně zaneprázděné lidi, kteří nestihli přečíst všechny knihy a leží jim doteď na nočním stolku. může se připojit kdokoliv, stačí jen 31.8. v sobotu vzít do ruky knížku. ať už ráno, než se vyškrábete z postele, v práci, během cesty vlakem, u vody nebo zkrátka až se Vám bude chtít. 


kdybyste chtěli soutěžit o poukázky, můžete se zvěčnit u četby a hodit fotku na FB/twitter nebo instagram s tagem #dnk2013 a s uvedením lokace se dostanete i na mapu čtenářů na webu akce, která je celosvětová a v Čechách se pod záštitou internetového knihkupectví martinus.cz koná druhým rokem.


já mám k dočítání takových knih, že jeden den nestačí. jen zmínkou je to třeba Marley a já, Vejce a já, Medvídek Pú nebo Dáma s kaméliemi ve francouzštině.

a jaké knížky leží doma Vám bez toho, aniž byste znali konec? připojíte se?

6 comments:

  1. já mám rozečteno Něžná je noc od Fitzgeralda, tak tu bych ráda dočetla. Stalinovy krávy ani dočítat nebudu, knížka se mi celá rozpadla a ani mě to čtení dvakrát neuchvátilo. co mě ale nadchlo je kniha Egypťan Sinuhet, jelikož má ale přes 800 stran, nestihla jsem ji u babičky dočíst ani zdaleka a než jsem odjela jsem ji musela vrátit do knihovny. ale určitě si tu knihu koupím a s radostí ji dočtu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. díky za tipy, zkusím toho Fitzgeralda i ty Stalinovy krávy, zní to zajímavě.

      Egypťana četla mamka, já se k němu ještě neodhodlala, ale určitě je to skvělé počtení, aspoň podle recenzí soudě. :)

      Delete
  2. Ahoj, sakryš, ty jsi dobrá, ve francouzštině?
    Já se nemůžu dokopat k Žítkovským bohyním.. Hezký post. Janca :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, nevím, jestli nějak extra dobrá, mám za sebou zatím jen Malého prince a Dámu s kaméliemi. ale hlavně ten jazyk miluju, což je skvělá motivace pro učení. :)

      Žítkovské bohyně neznám, určitě si je ráda půjčím v mé nové knihovně v Praze. :)

      Delete
  3. Já jsem v rozčítání knih mistr, už asi půl roku pracuju na Zelený zóně, Lady Fuckingham, Kladivu na čarodějnice a Nezvedených dětech. Damn it, přitom to nejsou žádný bible, jsem prostě lenoch :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. taky jsem lenoch, je lepší jít číst si blogy. přitom jsem dřív tolik četla. no, až budu cestovat metrem,tramvají a bůhvví čím po Praze, třeba se k tomu zase vrátím. :)

      a díky za tipy, Nezvedené děti a zelenou zónu neznám, ale podle názvu se mi líbí, určitě se na ně mrknu. :)

      Delete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!